La Papasseit arrenca temporada amb els escriptors Biel Barnils i Genís Sinca i la il·lustradora Olga Capdevila

Barnils i Capdevila presentaran divendres el seu "Caminades foixianes: 3 dietaris de viatge carregats de LSD", acompanyats de Sinca

Redacció
09 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:02h
Biel Barnils, en una imatge d'arxiu
Biel Barnils, en una imatge d'arxiu | Txevi Rovira
Amb el nom de «Trip», el col·lectiu editorial Adicciones porquesí proposa una sèrie de mapes imaginaris combinació d'imatge i text. Caminades foixianes: 3 dietaris de viatge carregats de LSD és la primera entrega d'un projecte que pretén posar en comú el treball d'il·lustradors i escriptors del territori.

L'objecte resultant és un mapa desplegable que combina l'experiència del caminar, l'escriptura de Barnils i les il·lustracions de Capdevila. La presentació del projecte serà a càrrec del reconegut escriptor manresà Genís Sinca.

Biel Barnils (Barcelona, 1976) és el fill menor del reconegut periodista i traductor Ramon Barnils. Activista de la paraula, amb estudis en humanitats, realització audiovisual, gestió cultural i arts aplicades a l'escultura, el seu interès sempre ha girat al voltant de la paraula (dita o escrita). Fa molts anys que es dedica a recitar poesia, fer-ne tertúlies i presentar-ne llibres, però no ha publicat mai cap poema. Col·labora a diferents mitjans de comunicació i és autor del llibre L'Orgia verbal. Converses amb Màrius Serra.

Olga Capdevila (Malla, 1986) va estudiar Art i Disseny a L'Escola Massana, on ara fa classes. En els seus projectes actuals, majoritàriament d'il·lustració, combina les feines per encàrrec i els projectes personals, que solen apareixen per satisfer la seva bibliomania i l'afany de desespecialització. Té varis llibres publicats a les editorials Blackie Books i A Buen Paso, i ha ocupat les pàgines d'El País, La Vanguardia o el New Yorker.

Genís Sinca (Manresa, 1970) és llicenciat en periodisme i l'escriptor guanyador del Premi Josep Pla de Narrativa de l'any 2013 amb la novel·la Una família exemplar, una sàtira de dues nissagues familiars originàries de Tortosa i Manresa.

L'acte tindrà lloc el proper divendres 13 de setembre a les 8 del vespre a la Llibreria Papasseit de Manresa (C/Barcelona, 25 de Manresa) i serà, com sempre, d'entrada gratuïta i oberta a tothom.