Fonollosa ha tancat la temporada d'Scott Maratyhon
Fonollosa ha tancat la temporada d'Scott Maratyhon | Ocisport
08 de setembre del 2019
Actualitzat a les 17:46h
Christofer Bosque ha dominat aquest diumenge els senders de Fonollosa i Alejandro Gómez ha confirmat la seva victòria a la general de la Scott Marathon Cup 2019. El biker català s'ha imposat en l'última prova de la Scott Marathon Cup, arribant al costat de Guillem Muñoz.

La Scott Marathon Cup de Fonollosa va tornar a superar totes les expectatives. La cita que tancava el campionat ha atorgat, als més de 300 participants, dos recorreguts increïbles de Mountain Bike plens de singletrack.

Una carrera ineludible per a qualsevol biker, que combinava pujades exigents amb trams de sender, on el flow està present constantment en els 53 quilòmetres de la prova XCM.

Els ciclistes més hàbils tenien avantatge des de l'inici, però calia demostrar-ho en carrera. Des dels primers quilòmetres de cursa, un grup de sis corredors van marcar un fort ritme. Ningú els podia seguir i els senders serien clau per fer diferències. A meitat de carrera, Bosque (Biking Point), Guillem Muñoz (Bike Kids) i Xavier Pijuan (73 TEM XX) van començar a obrir marge.

No es podien despistar, ja que en les pujades es podrien reduir distàncies. Sent conscients d'això, Muñoz i Bosque van decidir atacar, agafant l'avantatge suficient per disputar-se la victòria a l'esprint. En aquest, Bosque va tenir les cames més fresques i es va imposar al seu rival. Un gran triomf per tancar una increïble temporada de BTT.

En categoria femenina, Arantxa Salvadó (Miami - Megabici CC), va agafar avantatge des d'un principi. Per darrere, Helena Isanta (Esierri Bike & Ski) es mantenia a prop. Salvadó va saber mantenir el marge fins al final i arribar en solitari a línia de meta.

A la cursa de XCC de 30 km i 750 m +, Roger Ferrer (73 TEM XX) i Berta Bassols (Muntbikes Hyundai) es van imposar amb solvència.

A la general del campionat, Ever Alejandro Gómez (Olympia Factory Cycling Team) que aquest diumenge no ha tingut el seu millor dia, s'ha coronat com a campió de la Scott Marathon Cup 2019. Helena Isanta, per la seva banda, tot i que ha cedit uns punts respecte a Salvadó, ha pogut mantenir el mallot i guanyar la general.

Fonollosa ha estat l'encarregada de tancar la Scott Marathon Cup 2019. Més de 280 quilòmetres i gairebé 7.500 metres de desnivell positiu. Cinc seus que han regalat multitud de senders increïbles, paisatges fascinants, pistes ràpides i regions ideals per a la pràctica del Mountain Bike.