L'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal arrencarà temporada amb més de 25 de cursos de teatre i circ

Com a novetats d'enguany, s'obren les inscripcions al curs de Teatre Juvenil en anglès i del monogràfic de la màscara

Formació de circ a l'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal
Formació de circ a l'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal | MEES
Redacció
07 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:38h
L'Aula d'Arts Escèniques començarà el dilluns 16 de setembre el nou curs amb una àmplia oferta formativa de teatre i circ amb 28 cursos pensats per a totes les edats. L'Aula d'Arts Escèniques, que proposa una oferta formativa municipal i de qualitat en el camp de les arts escèniques, permet als alumnes descobrir i/o aprofundir d'una manera lúdica en les tècniques teatrals o de circ. A més, l'Aula ofereix la possibilitat de participar en activitats culturals de la ciutat i en accions, i representacions que s'organitzen des del propi teatre i treure el màxim de partit de les instal·lacions i recursos tècnics del Kursaal.

Fins ara gairebé 175 alumnes ja s'han inscrit al nou curs de l'Aula però encara estan obertes les inscripcions que es poden realitzar durant tot aquest mes de setembre a la pàgina web de l'Aula.

Seguint la seva tasca de formació de les arts escèniques, l'Escoleta de Teatre ofereix a partir del dilluns 16 de setembre diferents cursos adreçats als més petits: Teatre Petits per nens i nenes de 4 a 6 anys (dimarts de 18h a 19h); Teatre Infantil per nens i nenes de 7 a 12 anys (dilluns i dimarts de 18h a 19:30h); Teatre Juvenil per nois i noies de 12 a 17 anys (dijous de 18h a 20h); Teatre Juvenil Musical per nois i noies de 12 a 16 anys (dimecres de 18h a 20h); Teatre Jove Avançat per noi i noies a partir de 14 anys (dissabtes d'11h a 13h) i també, com a novetat d'enguany, s'obren les inscripcions pel curs de Teatre Juvenil en anglès pensat per a nois i noies de 12 a 17 anys (dilluns de 16:30h a 18h) amb l'objectiu de ajudar en la pràctica intensiva de l'anglès a través del teatre. 

L'Aula de Teatre manté aquest any l'oferta formativa de l'any passat amb tres cursos de dues hores setmanals que arrencaran també el dilluns 16 de setembre: L'Aula de Teatre Iniciació, per a totes aquelles persones majors de 17 anys que vulguin fer un tastet del món del teatre, es farà els dilluns de 20h a 22h a càrrec de Teti Canal; L'Aula de Teatre Avançat (dilluns de 20h a 22h), pensat pels alumnes que volen aprofundir en les tècniques teatrals de creació de personatge i composició d'escenes, que anirà a càrrec d'Albert Ruiz i L'Aula de Teatre Musical Adults (dimarts de 20h a 22h), un curs pensat per a joves i adolescents majors de 17 anys per descobrir i entrenar les capacitats creatives, expressives i artístiques a través del teatre, a càrrec de Guillem Cirera i Albert Ruiz. Per altra banda aquest curs s'ofereix per primera vegada el Monogràfic de la màscara, impartit per Marc-Antoine Picart i pensat per a majors de 16 anys (dimecres de 20h a 22h) que donarà formació de les principals màscares de l'ensenyament contemporani com la màscara neutra, les màscares larvàries, blanques i voluminoses. Un any més es realitzarà el curs de Coreografies a càrrec de Guillem Cirera, que s'iniciarà el 20 de setembre en la franja horària de divendres de 20:30h a 22h. 

Pel que fa als cursos de circ, que organitza l'Associació de Circ LaCrica, començaran a partir del 30 de setembre. Dins l'Escoleta de Circ, el grup de Petits de Circ 1 (de 4 a 5 anys) es continuarà fen dimarts i/o dijous de 17.30h a 18.30h, Petits de Circ 2 (de 6 a 8 anys) dilluns i/o dimecres de 17.30h a 18.30h, Infantil de circ (de 9 a 12 anys) els dimarts i/o dijous de 18.30h a 20h i el grup juvenil de circ (de 13 a 15 anys) els dilluns i/o dimecres de 18.30h a 20h. 

En l'apartat d'adults de l'Aula de Circ, el nou curs ofereix un ampli ventall de formacions per descobrir i aprofundir en les diferents tècniques de circ. Es duran a terme els cursos d'Aeris (nivell iniciació), teles aèries (nivell intermedi i avançat), trapezi (nivell intermedi i avançat), corda llisa, trapezi doble (nivell iniciació i avançat), acrobàcia i equilibris acrobàtics (nivell iniciació i intermedi i avançat), verticals, malabars i equilibris sobre objectes i també el curs de tècniques teatrals per a artistes de circ.