L'Ajuntament de Cardona concedirà ajuts per a l'adquisició de material escolar per al curs 2019-20

Les sol·licituds s'han de recollir a Serveis Socials i es poden fer fins al dia 4 d'octubre

Redacció
07 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:38h
L'Ajuntament de Cardona ha obert un període per fer sol·licituds que atorguin ajuts per adquirir material escolar, llibres de text, la quota de l'AMPA o les quotes de reutilització i del llibre escolar pel curs 2019-2020. Les sol·licituds amb la documentació exigida es podran presentar fins el 4 d'octubre al Registre de l'Àrea de Serveis Socials (Plaça de la Fira, s/n; Edifici del Centre Cívic, planta -1), de 8:30 a 13.30h, de dilluns a divendres.

La finalitat és donar compliment als objectius definits durant aquesta legislatura per fomentar la igualtat en l'accés a l'educació en la franja d'educació obligatòria (de 6 a 16 anys) com a etapa clau per a l'assoliment de competències posteriors. L'ajut màxim és de 70 euros per alumne i curs i hi poden optar les famílies empadronades al municipi de Cardona amb fills/es que estiguin cursant de P3 a 4t d'ESO en qualsevol dels centres educatius del municipi.

Se'n podran beneficiar nens/es d'entre 3 i 16 anys, empadronats a Cardona, i matriculats en algun dels centres al municipi així com les unitats familiars en situació de risc social i/o econòmica. Podeu consultar les bases al següent enllaç.

El termini per atorgar les subvencions serà de tres mesos, com a màxim, a comptar des de la data de tancament del període de presentació de sol·licituds. Un cop acordada la concessió dels ajuts seran notificats als interessats en un termini màxim de 10 dies.
Arxivat a