El Cd'E Manresa lluirà el logo d'UManresa a la samarreta

El conveni també contempla que els jugadors del club accedeixin en condicions preferents als serveis de la Clínica Universitària

Valentí Martínez i Luís Villa signant l'acord
Valentí Martínez i Luís Villa signant l'acord | UManresa
Redacció
06 de setembre del 2019
Actualitzat a les 17:00h
El primer equip del Centre d'Esports Manresa, que competeix a Tercera Divisió nacional de futbol, lluirà aquesta temporada el logotip d'UManresa a la samarreta. Aquesta acció d'esponsorització i promoció forma part del conveni que han signat la Fundació Universitària del Bages i el Centre d'Esports Manresa. L'acord l'han subscrit aquest dijous, 4 de setembre, el director general de la institució universitària, Valentí Martínez, i el president del club esportiu, Luís Villa.

El conveni també contempla espais de publicitat de la universitat al camp de futbol i que els jugadors del club accedeixin en condicions preferents als serveis de la Clínica Universitària. A més, els futbolistes del primer equip podran fer-se una revisió biomecànica del peu al Servei de Podologia i la Clínica impartirà sessions informatives i tallers de prevenció de lesions, podologia de l'esport i nutrició, entre d'altres, adreçades a les diferents categories de jugadors del club.