El Cd'E Manresa s'estrenarà diumenge al Congost contra el Cerdanyola FC

Com els manresans, els del Vallès van sumar els 3 punts en la primera jornada

El tècnic del Cd'E Manresa, Andreu Peralta
El tècnic del Cd'E Manresa, Andreu Peralta | Cd'EM
Redacció
06 de setembre del 2019
Actualitzat a les 17:00h
Aquest diumenge a les 12 del migdia, el Centre d'Esports Manresa debutarà a casa en la temporada del seu retorn a Tercera Divisió. Ho farà davant del Cerdanyola FC que, com els manresans, va sumar els 3 punts de la jornada inaugural, el cap de setmana passat.

Andreu Peralta ha comentat a la prèvia que "l'equip, aquesta setmana, ha treballat molt bé, tal i com han estat fent durant tota la pretemporada. Tothom vol participar, tothom vol jugar i això fa que, durant els entrenaments, es crei competència i ritme. Això ens permet treballar a un alt nivell".

Sobre el Cerdanyola, rival de diumenge, ha explicat que "és un rival molt complicat. És un equip que defensa molt bé, molt ordenat i quan recupera la pilota juga molt profund. Si els deixes espais et poden fer molt de mal i tenen una estratègia, tan ofensiva com defensiva, que els fa ser molt forts. La primera jornada, a casa davant del San Cristóbal, van guanyar amb un gol d'estratègia. Ells això ho treballen i tenen jugadors molt importants en aquest aspecte. I això els fa molt perillosos, per exemple, en accions a pilota parada. Ens costarà molt, ens ho posaran molt difícil i hem de trobar la manera de ser forts per fer-los mal i que les seves virtuts ens facin el menor dany possible. Hem de competir com ho vam fer a Figueres, com ho volem fer cada setmana".