Calders encara els dies forts de la seva Festa Major

Els actes s'allargaran fins a la Diada de l'Onze de Setembre

Calders està de Festa Major
Calders està de Festa Major | AjCld
Redacció
06 de setembre del 2019
Actualitzat a les 10:56h
Després d'un primer cap de setmana d'activitats, Calders encara el gruix important de la seva Festa Major de divendres a dimecres, en que la hissada de la Senyera commemorarà l'Onze de Setembre i tancarà la programació.

Entre d'altres activitats, divendres es viurà una botifarrada popular, el pregó i el castell de focs. Entremig també es viurà l'espectacle d'animació musical de K-Melot i de Dj Nandu. Dissabte hi haurà mercat i mostra d'entitats, jornada de folklore català, una arrossada popular, espectacle infantil a càrrec de Moi Jordana, xocolatada popular i una missa de vespre. El dissabte acabarà amb el soper de Festa Major, el ball del confeti i un espectacle d'animació musical a càrrec de Dj Whitestrong.

La Festa Major continuarà diumenge amb la cercavila dels Gegants de Calders, la missa solemne, el vermut musical, el partit de futbol de Festa Major, l'actuació de la Cobla Pirineu de Berga i la cloenda de la Festa Major amb un cercatasques popular acompanyat de Marc Anglarill i Dj Residents.

Dilluns i dimarts hi hauran la resta d'activitats. Dilluns amb el circuit de bicis infantil i la pujada al Castell, i dimarts amb un concurs de botifarra i un torneig de ping pong, zumba, l'activitat Caga l'euga, una gran botifarrada i l'espectacle d'animació musical a càrrec del CF Calders.

Programa de la Festa Major de Calders 2019 by La muntanya russa on Scribd