El Taller de Teatre Els Carlins obre les inscripcions del curs 2019-2020

Es faran quatre tallers de nivell i peredats diferents

Taller de teatre juvenil dels Carlins
Taller de teatre juvenil dels Carlins | Els Carlins
Redacció
05 de setembre del 2019
Actualitzat a les 15:22h
Un curs més, el Taller de Teatre de la Sala Els Carlins presenta la seva oferta de formació teatral amb tallers per a totes les edats.

Aquest Taller presenta com a singularitat que, més enllà de la pròpia formació teatral, vol treballar els valors de l'associacionisme i el voluntariat, oferint oportunitats als alumnes per participar en les diferents propostes teatrals i participatives que organitza l'entitat al llarg de l'any. Més enllà del resultat final dels Tallers, els joves són el centre de gravetat, perquè la formació teatral és una activitat de lleure però també actua com a una eina de creixement personal.

Per aquest curs s'ha reforçat l'oferta adreçada als joves amb l'obertura d'un nou grup en horari de dijous per descongestionar els altres grups i oferir una nova alternativa horària. 

La proposta formativa inclou quatre nivells diferents per adaptar-se a totes les edats i nivells de formació. El nivell bàsic és el Taller d'Iniciació per a joves de 8 a 12 anys, on es treballaran la creativitat, l'expressió verbal i corporal i el treball en equip. 

El segon nivell és el Taller Juvenil on ens endinsem en les disciplines bàsiques del teatre com són la dicció, l'expressió corporal i el moviment escènic, incorporant experiències en d'altres disciplines com són la música, el ball o la lluita. Aquest taller està adreçat a joves de 12 a 18 anys.
Com a complement als joves que ja han acabat el cicle dels Tallers o bé no hi han participat però tenen ganes de tenir una experiència teatral més plena, s'ofereix la possibilitat de formar part del Grup de Teatre Juvenil. Aquest grup ofereix una dinàmica més participativa i dinàmica que la d'un taller.

La darrere proposta és el Taller adreçat als majors de 18 anys, que es planteja com a una activitat lúdica a partir del teatre, on els alumnes podem compartir experiències i companys.

Taller d'iniciació

Horaris: Divendres de 18.00 a 20.00 h. d'octubre a juny
Data inici: 4 d'octubre
Edats: De 8 a 12 anys.

Taller juvenil

Grup 1: Dijous de 18.00 a 20.00 h. d'octubre a juny
Data inici: 3 d'octubre
Grup 2: Divendres de 18.15 a 20.15 h. d'octubre a juny
Data inici: 4 d'octubre
Edats: De 12 a 18 anys.

Grup de teatre juvenil

Horari: Dimecres de 18.30 a 20.00 h. (horari proposat, obert a canvis)
Data inici: 9 d'octubre
Edat: A partir de 17 anys

Taller per a adults

Horaris: Dilluns de 20.00 a 22.00 d'octubre a juny
Data inici: 7 d'octubre
Edats: Majors de 18 anys.

Les inscripcions es poden realitzar al Punt d'Atenció del carrer Sant Miquel, 10, els dimecres i divendres de 6 a 8 de la tarda o bé a l'adreça [email protected].