The Sey Sisters tanquen diumenge al teatre Conservatori la gira del seu disc «Rise»

Aquest trio de veus negres estrenarà el 12 de setembre al teatre Coliseum la comèdia musical "La tienda de los horrores" dirigida per Àngel Llàcer i Manu Guix

The Sey Sisters cantaran al Conservatori diumenge
The Sey Sisters cantaran al Conservatori diumenge | Promocional
Redacció
05 de setembre del 2019
Actualitzat a les 15:10h
La programació musical al teatre Conservatori comença temporada aquest diumenge, 8 de setembre a les 18h, amb un concert de The Sey Sisters, tres germanes osonenques d'origen ghanès que han entrat al panorama musical del país amb molta força. A Manresa tancaran la gira del seu disc Rise, ja que formaran part del repartiment de la comèdia musical La tienda de los horrores, dirigida per Àngel Llàcer i Manu Guix i que s'estrena a teatre Coliseum de Barcelona el proper dia 12 de setembre.

The Sey Sisters  ens convida a viure un sentit viatge musical des del gòspel fins la música africana, passant pel soul; cants impregnats de profunda emoció sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l'esperança en el futur. Les riques harmonies, els cants  a cappella  i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l'esperit i l'ànima gòspel i amb les quals  volen reivindicar el seu paper com a afrodescendents.

Amb una agradable fusió de l'ànima gòspel i de l'esperit africà, aquestes tres germanes de descendència ghanesa estenen les seves increïbles veus arreu del món, combinant el seu enganxós ritme, la seva energia contagiosa, el seu inqüestionable talent i la seva verdadera passió.

Les entrades pel concert de The sey sisters tenen un preu de 15€ (10€ amb el carnet Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 anys i amb Carnet de Música) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.