Sallent ho té tot a punt per donar el tret de sortida a la seva Festa Major

Engegarà aquest divendres amb el pregó del músic i fuster local Jaume Riu

La mítica competició de canoes de la Festa Major de Sallent arribarà enguany a la setena edició
La mítica competició de canoes de la Festa Major de Sallent arribarà enguany a la setena edició | OnaBages
NacióManresa
05 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:16h
La Festa Major de Sallent arriba, com cada any, durant els primers dies de setembre. Del divendres 6 al dimecres 11 es podrà gaudir d'un ventall ben ampli d'actes per a tots els públics, amb un protagonisme important pels actes musicals, les propostes esportives, l'animació infantil i la cultura popular.
 
El pregó, a càrrec del músic i fuster sallentí Jaume Riu donarà el tret de sortida a la festivitat. Tindrà lloc divendres, a les nou del vespre a la plaça de la Vila i anirà seguit d'un concert a càrrec de The River Troupe Gospel Sallent i d'un ball de nit de la mà de Xarop de Nit a la plaça Sant Antoni Maria Claret.
 
Els cinc dies que seguiran comptaran amb propostes tradicionals i ben consolidades dintre del calendari de festa major de Sallent (la setena competició de canoes i el sisè concurs de paelles), així com també amb novetats, com el Frikibingo, que, seguint la dinàmica d'un bingo tradicional, farà que els participants hagin de marcar les cançons que van sonant durant la nit de dissabte 7.
 
Ja és habitual que la Festa Major de Sallent coincideixi amb la Diada Nacional de Catalunya. En aquest sentit, el programa també inclou l'acte institucional al parc Pere Sallés, que començarà a les onze del matí i comptarà amb les actuacions de la Coral Nova Harmonia, l'Esbart Vila de Sallent, l'escola de música Cal Moliner i els bastoners del poble. La cultura popular seguirà tenint un paper important durant el dia 11, amb un ball de gegants i nans i una audició de sardanes al Passeig 1 d'Octubre de 2017.
 

Descarrega't aquí el programa complet de la Festa Major de Sallent