«Per nassos!», l'espectacle de Pesarrodona, reprèn l'activitat amb vuit funcions durant el proper mes

L'espectacle està basat en l'experiència del pallasso el 20 de setembre de 2017 a la conselleria d'Economia

Carme Fernandez, Laura Pastor, Josep Noguera i Jordi Pesarrodona
Carme Fernandez, Laura Pastor, Josep Noguera i Jordi Pesarrodona | Arxiu particular
Redacció
04 de setembre del 2019
Actualitzat a les 9:05h
Després de la pausa d'agost, la companyia Komiko Klun, que encapçala el pallasso Jordi Pesarrodona acompanyat de Carme Fernández, ballarina, Laura Pastor, cantant, Ramon Elias, contrabaixista i lutier constructor del violí Stradiroures i Josep Noguera, guitarra, continuaran el seu espectacle "Per nassos!" aquest divendres a Súria, i tenen un setembre i primers d'octubre carregats d'actuacions.

"Per nassos!" és l'obra que es va estrenar el 23 de març a Artés inspirada en l'experiència viscuda per Pesarrodona arran d'haver posat amb un nas de pallasso al costat d'un guàrdia civil el setembre de 2017, durant el registre de la conselleria d'Economia per evitar el referèndum.

El setembre engega amb dues representacions al Bages, divendres dia 6 a Súria, a la plaça de la Serradora i dilluns dia 9 a Navarcles a l'auditori Agustí Soler i Mas, ambdues a les 8 del vespre.

Després vindran Castellvell del Camp, la Colònia Güell, Sant Joan de Vilatorrada, Tàrrega, Vilafranca del Penedès i Mataró.

"Per nassos!" combina el monòleg teatral amb la música, el cant i la dansa, l'humor i el dramatisme... o el dramatisme dels fets explicats amb humor... per representar la història del comediant i pallasso Jordi Pesarrodona, amb un llarg currículum internacional d'artista compromès amb el país, la llengua, la cultura, la diversitat, la convivència i la pau, des d'aquell 20 de setembre del 2017 en què en el seu intent de salvar el món es va posar un nas de pallasso "al costat d'un home fortament armat i uniformat".