La Policia Local de Manresa deté un home mentre robava en un habitatge del carrer Viladordis

Dos lladres més, però, van poder fer escàpol

Redacció
03 de setembre del 2019
Actualitzat a les 21:43h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir el passat dilluns a la nit un home amb domicili desconegut per un presumpte delicte de robatori amb força en habitatge.

El mateix dilluns, a 3/4 de 12 de la nit, la sala operativa de Policia Local va rebre la trucada d'un home que informava que estava veient com tres homes estaven forçant la persiana d'un immoble i que un d'ells havia aconseguit enfilar-se fins a entrar a l'interior d'un habitatge del carrer Viladordis, 134.

En la seva arribada al lloc dels fets, les patrulles van veure com un home sortia corrent de l'entresol de la finca afectada. En la seva fugida, l'home va llençar a terra una bossa amb diversos objectes. 

Després d'empaitoar-lo tant a peu com en el cotxe patrulla, el fugitiu va ser interceptat finalment al carrer Ignasi Doménec Puigcercós, antic Lluis Argemí de Martí. En l'escorcoll, la policia li va trobar un rellotge i un braçalet de dona del quals no va poder justificar la seva procedència. 

Els altres agents que van quedar a peu de l'habitatge van poder recuperar la bossa llençada per l'individu en la seva fugida, que contenia diverses com tornavisos i una clau anglesa. 

Els agents actuants també van localitzar al titular de l'habitatge, que va reconèixer les eines com a pròpies. Els agents també van comprovar que a l'interior de l'habitatge no hi quedava ningú però que hi havia diversos mobles i armaris regirats.

Per tot plegat, els agents van detenir l'individu que havien enxampat quan intentava fer escàpol per una presumpte delicte de robatori amb força. Les altres dues persones implicades en el robatori s'haurien fet escàpol per l'interior de l'escala de l'immoble afectat, tot forçant la porta del pis des del seu interior i causant-li desperfectes