Detenen una dona per estampar-li un got al cap a la seva filla de 15 anys i enviar-la a l'hospital

Els fets van passar dilluns al matí en un pis del passeig Pere III de Manresa

Redacció
03 de setembre del 2019
Actualitzat a les 21:12h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir dilluns al matí una dona acusada de violència en l'àmbit de la llar per haver llançat un got de vidre al cap de la seva filla de 15 anys causant-li una ferida sagnant.

Sobre 1/4 de 8 del matí, una patrulla de la Policia Local va ser requerida pel personal d'ambulància del SEM per tal de rebre suport a un servei d'assistència a una menor ferida a la via pública. 

Arribats al lloc, al passeig de Pere III, 87, una noia de 15 anys presentava una ferida sagnant al front i un estat manifest d'angoixa. La menor va explicar als agents que la ferida li havia estat causada per la seva mare al llançar-li un got de vidre al cap, després d'haver discutit.

Els agents es van adreçar al domicili de la mare per tal de contrastar la versió de la menor i quan van arribar la van trobar en un acusat estat d'intoxicació etílica. Efectuada una inspecció de l'habitatge, els agents van trobar restes de vidres trencats al terra.

Després de valorar les versions i realitzada una composició de fets, els agents van procedir a la detenció de la mare, per un delicte de violència física en l'àmbit de la llar. La menor ferida va ser traslladada a l'hospital de Sant Joan de Deu per a la seva valoració mèdica i posteriorment va restar sota l'emparament d'una familiar propera que la va acompanyar en tot moment.

La dona detinguda va ser trasllada a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per a la continuació de les diligències.