«In da house cremant Manresa»: Doctor Prats embussa la Sant Domènec en el concert de Festa Major

La banda terrassenca ha repassat la seva discografia de dalt a baix davant de més de cinc mil persones entregades des del primer moment

Els terrassencs Doctor Prats han omplert de gom a gom la plaça Sant Domènec de Manresa
Els terrassencs Doctor Prats han omplert de gom a gom la plaça Sant Domènec de Manresa | AFT
02 de setembre del 2019
Actualitzat a les 5:35h
El penúltim dia de Festa Major sempre és un dels més esperats pels manresans i manresanes. Sobretot per a aquells a qui els agrada la música en català. I és que és el dia en què té lloc el que molts consideren el concert estrella de la festivitat, perquè qui el protagonitza sempre és un grup de moda. Aquest any, els convidats han estat Doctor Prats, una banda de Terrassa amb cinc anys de trajectòria que actualment gaudeix d'una gran popularitat entre sectors ben diversos de la societat; una popularitat que ha quedat palesa aquest vespre de diumenge, amb una plaça Sant Domènec plena a vessar de gent que fins i tot ha hagut d'ocupar part de la Muralla del Carme -tallada al trànsit per la previsió d'aglomeració humana- per falta d'espai.

Ni la pluja tímida que ha caigut al principi del concert ni els llamps amenaçadors que il·luminaven el cel han fet amainar els ànims de les més de cinc mil persones que han pres part de l'espectacle, que no s'han mogut de la plaça on jau Can Jorba fins que els terrassencs han tocat la seva darrera cançó. "Si som on som és gràcies a tots vosaltres", han agraït els de la banda, tot assenyalant "la il·lusió" de tocar en una festa major com la de la capital del Bages i repetint, en més d'una ocasió, una espècie de mantra que ha estat corejat per pràcticament la totalitat dels assistents: "Doctor Prats is in da house cremant Manresa". 

L'energia encomanadissa dels Dalton Bang, la millor manera d'acabar la nit

Després de l'actuació de Doctor Prats, l'escenari de la Sant Domènec ha rebut la visita de Dalton Bang, un grup de versions que al llarg d'aquest darrer any ha guanyat molta popularitat perquè era on hi cantava Miki Núñez, un dels concursants més estimats de la darrera edició del concurs televisiu Operación Triunfo. Amb una energia desbordant i un gran feedback amb el públic, aquesta jove banda de Terrassa ha fet un repàs de hits actuals i d'abans que han fet ballar de valent un públic tan o més entregat que en el concert anterior. La festa ha acabat pels volts de dos quarts de quatre de la matinada sense cap incident remarcable.