Les dones posen la veu al castell de focs de Manresa

Malgrat la previsió de mal temps, la pluja ha respectat el piromusical de la Festa Major

El Parc de l'Agulla ha tornat a acollir el piromusical
El Parc de l'Agulla ha tornat a acollir el piromusical | Àlex Gómez Ribera
02 de setembre del 2019
Actualitzat a la 1:51h
La previsió del temps per aquest diumenge apuntava la possibilitat de pluja a l'hora del castell de focs de la Festa Major de Manresa, finalment, però, l'aigua ha respectat l'esdeveniment. Les dones han estat les protagonistes de la música del castell de focs, les veus de totes les cançons han estat interpretades, únicament, per dones. Noms com Judit Nedderman, Tina Turner, Celine Dion, Shakira o Rosalia, entre d'altres, han acompanyat la pirotècnia que ha il·luminat el Parc de l'Agulla.

Els dibuixos de llum i color han portat, de nou, milers de persones al voltant del llac de l'Agulla, enguany de l'anomenat “Piromusical del Cor de Catalunya” se n'ha encarregat la Pirotècnia Tomàs, l'empresa de Benicarló s'ha estrenat en la responsabilitat d'aquest esdeveniment manresà.
 

El públic ha omplert el Parc de l'Agulla durant el castell de focs Foto: Àlex Gómez Ribera


El piromusical ha durat uns 16 minuts amb una intensitat de la pirotècnia constant però que s'ha incrementat en els darrers minuts, en acabar l'acte el públic assistent ha demostrat la seva satisfacció amb crits i aplaudiments. La Festa Major de Manresa ha celebrat amb èxit una nova edició de l'acte més multitudinari del programa festiu.

L'edició d'enguany s'ha celebrat pendent dels llamps i la pluja que queia en zones properes, malgrat que l'aigua no ha fet acte de presència, pocs minuts després, quan encara s'estava buidant de públic el Parc de l'Agulla, s'ha posat a ploure durant uns minuts.