Exclusiva

Els Mossos d'Esquadra investiguen un guàrdia civil per una estafa a Monistrol de Montserrat

Segons la denúncia, l'agent va cobrar uns subministraments de forma indeguda sobre una propietat a la colònia de Can Gomis

per Pere Fontanals , Manresa, 1 de setembre de 2019 a les 17:00 |
Colònia Can Gomis de Monistrol de Montserrat | GSV
Els Mossos d'Esquadra inverstiguen un agent de la Guàrdia Civil de Sant Joan de Vilatorrada per una denúncia d'estafa interposada per una empresa d'Olesa de Montserrat sobre una propietat a la colònia de Can Gomis, a Monistrol de Montserrat.

Segons han confirmat a NacióManresa fonts dels Mossos d'Esquadra, el passat 11 de juliol una empresa d'Olesa de Montserrat (Baix Llobregat) va denunciar a la comissaria de Martorell un home per una estafa de 872 euros pel cobrament irregular d'uns subministraments per una propietat a la colònia de Can Gomis. La persona denunciada és un agent de la Guàrdia Civil resident a Sant Joan de Vilatorrada, malgrat que aquest detall no ha estat confirmat oficialment per la policia catalana.


Com que la colònia de Can Gomis pertany a Monistrol de Montserrat, la comissaria de Martorell va traslladar el cas a la comissaria de Manresa, on hi ha l'ABP Bages dels Mossos d'Esquadra. El guàrdia civil es va presentar a l'empresa per cobrar unes factures de subministraments bàsics per 872 euros sobre, suposadament, una propietat de la colònia monistrolenca. Posteriorment, els responsables de l'empresa van comprovar que no havien d'haver-los pagat i van interposar la denúncia a la comissaria dels Mossos de Martorell.

Com que el cas es troba en procés d'investigació, els Mossos d'Esquadra no han volgut detallar a NacióManresa si el pagament va ser irregular perquè les factures ja havien estat cobrades, o perquè eren falses, o perquè eren sobre una propietat que no tocava, ni donar més informació sobre el cas.


La investigació dels Mossos d'Esquadra es troba, encara, en una fase inicial.

 

Participació