El Correfoc mostra totes les seves armes en una nova edició de la Mostra

El Boc ha aparegut des de tres balcons diferents de la plaça Major

El Boc advertint el poble des del balcó de la seu d'Esquerra
El Boc advertint el poble des del balcó de la seu d'Esquerra | Pere Fontanals
Redacció
31 d'agost del 2019
Actualitzat el 01 de setembre a les 0:28h
Les figures del Correfoc han fet aquest dissabte la seva tradicional presentació en societat a la Mostra, un espectacle en format teatral que va mostrant totes les figures que participen en aquesta cercavila de foc.

La Mostra s'ha desenvolupat amb el seu guió habitual, introduint, però, algun petit canvi, el més remarcable ha estat l'aparició del Boc en un dels balcons de l'edifici nou de l'Ajuntament i posteriorment al balcó de la seu d'Esquerra, que també es troba a la plaça Major. Un dels moments més esperats ha estat, com sempre, la baixada amb tirolina del Boc des del balcó principal de l'Ajuntament fins al terra de la plaça. També s'ha estrenat una pantalla des d'on s'ha pogut seguir l'actuació en directe.


Tal com marca la tradició, després de la presentació de tots els elements del Correfoc, la Mostra ha acabat amb participants i públic giravoltant per la plaça Major al ritme de la peça musical “Vacances”.

El Correfoc de Manresa és previst que se celebri el dilluns al vespre a partir de 2/4 de 10 del vespre amb sortida i arribada a la plaça Major.