El BAXI Manresa ofereix una bona rèplica però acaba perdent contra l'Andorra (80-68)

David Kravish i Sergi Vidal debuten amb la samarreta bagenca

El BAXI Manresa ha seguit amb la seva pretemporada a Andorra
El BAXI Manresa ha seguit amb la seva pretemporada a Andorra | bÀSQUETmANRESA
30 d'agost del 2019
Actualitzat el 31 d'agost a les 0:00h
El BAXI Manresa no ha pogut repetir victòria i ha acabat perdent contra l'Andorra en un partit disputat a la població d'Encamp. Els de Pedro Martínez han estat molts minuts dins el partit i en algunes fases l'han arribat a dominar. Fins que mancaven 6:45 els del Bages han tingut les seves opcions ja que només perdien per quatre punts (62-58). Però als darrers compassos els d'Ibon Navarro s'han mostrat superiors. L'expectació ha estat màxima i les entrades s'han esgotat. El partit ha començat amb alguns minuts de retard per culpa de problemes en una cistella.

El segon amistós de pretemporada ha significat el debut de David Kravish i Sergi Vidal. El nord-americà ha sumat quatre punts i tres rebots en poc més d'onze minuts de joc mentre que el badaloní ha sumat un triple en els tres minuts que ha estat damunt el parquet. Els compassos inicials han estat d'allò més igualats amb diversos empats al marcador. Frankie Ferrari, repartint assistències, i William Magarity, amb els seus triples jugant com a quatre obert, oferien mostres d'allò que poden aportar al seu equip. L'Andorra no es quedava enrere i no deixava que el BAXI Manresa obrís forat. Tanta era la igualtat que al descans el marcador registrava un empat a 38 punts.

La segona part ha començat amb un tímid domini bagenc. Tomàs, Vaulet i Pérez sumaven per mantenir el seu equip al capdavant. El base ha tornat a mostrar les credencials que ja va aportar la temporada passada a Guipúscoa. Pel què fa a Jordan Davis, ha pogut jugar sense problemes deixant enrere la petita lesió que es va fer el passat dilluns a Artés. L'escorta és qui més ha estat en pista i ha sumat deu punts. Només l'han superat en aquesta faceta Vaulet (12) i Sakho (11).

El partit semblava que es decidiria amb un cara o creu. Però els andorrans han sabut jugar millor els darrers minuts. Quan el marcador assenyalava un 62-58 al seu favor un parcial de 15-5 ha obert un marge ja insalvable per als de Martínez. Vaulet i Ferrari han intenta maquillar el marcador. Finalment, l'Andorra s'ha imposat per 80-68.

El proper compromís del BAXI Manresa serà el proper divendres a Sant Julià de Vilatorta contra el Joventut.