Neteja

El servei de neteja de Sant Vicenç de Castellet millorarà els contenidors del municipi

L'Ajuntament renova el contracte del servei de recollida d'escombraries a Urbaser, que també substituirà les papereres, incorporarà un peó i estrenarà un camió híbrid

per Redacció , 30 d'agost de 2019 a les 12:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha aprovat el nou contracte del servei de neteja i recollida de residus municipal que continuarà executant l'empresa Urbaser els propers 8 anys. El contracte, que té un cost econòmic  de 5.230.757 euros, comportarà diferents millores com és el cas d'un nou camió híbrid, la substitució de totes les papereres del municipi, la incorporació d'un nou peó i noves prestacions ambientals del vehicle recol·lector bicompartimentat. A més, es milloraran els contenidors amb una sobretapa més petita, un major rentat i quedaran identificats, s'adquirirà una baldejadora d'alta pressió i es renovarà l'escombradora. En paral·lel, es reforçarà el servei de neteges extraordinàries, neteja de grafits en mobiliari urbà i recollida de fibrociment.

El nou contracte de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet amb Urbaser, aprovat aquest dimecres al ple municipal per unanimitat, es formalitzarà el proper 1 d'octubre. El servei també inclourà campanyes de comunicació i sensibilització ambiental.


Porta a porta

La voluntat política de l'Ajuntament és estudiar la possibilitat d'implantar el sistema de recollida porta a porta per aconseguir millorar els índex de reciclatge al municipi i retirar contenidors de la via pública. La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant  Vicenç de Castellet estudiarà la viabilitat del sistema al municipi ja que es considera un "model que funciona i que s'ha implementat amb èxit a altres pobles".

 

Participació