La Vuelta creuarà el Bages dissabte des de Fonollosa a Monistrol de Montserrat

El pas dels ciclistes per la comarca es preveu entre les 2 i les 4 del migdia, aproximadament, amb les vies de pas tallades

30 d'agost del 2019
Actualitzat a les 17:10h
La 8a etapa de la Vuelta creuarà aquest dissabte el Bages des de Fonollosa a Monistrol de Montserrat set anys després del seu últim pas per la comarca. La 8a etapa de la Vuelta surt de Valls i arriba a Igualada fent un recorregut en forma de corba que la fa passar per Fonollosa, Canet de Fals, Sant Joan de Vilatorrada -on hi haurà un sprint especial-, Manresa, Castellgalí i Monistrol de Montserrat, des d'on pujaran el massís de Montserrat i continuarà fins a Igualada.

Els ciclistes entraran a la comarca per la BV-3008 fins a Sant Joan de Vilatorrada on enllaçaran amb la C-55 nord direcció Manresa. A la capital del Bages hi entraran per la carretera de Cardona, baixaran per Francesc Moragas, passeig del Riu, enllaçarà amb la C-1411b, l'antiga carretera de Barcelona passant per davant de l'estació de la Renfe, i finalment recorreran la C-55 fins a Monistrol de Montserrat des d'on pujaran Montserrat per la BP-1121.

Cal tenir en compte que les carreteres i carrers per on passi la Vuelta estaran tallats des d'una estona abans a la previsió de pas, entre les 2 i les 4 del migdia, aproximadament. Mentre la C-55 estigui tallada es donarà accés lliure als vehicles per la C-16.

A més, de la C-25 es tallaran les sortides 107 i 110 (Sant Pere Sallavinera), la sortida 114 a Aguilar de Segarra, i la 132 de Manresa, en ambdós sentits.

- Previsió d'horaris per tram