Afectacions a la mobilitat diumenge, amb motiu del Castell de Focs i el concert de Doctor Prats

A l'entorn del Parc de l'Agulla i de la plaça Sant Domènec

Redacció
29 d'agost del 2019
Actualitzat a les 15:41h
Aquest diumenge 1 de setembre, amb motiu del Castell de Focs, que se celebra al parc de l'Agulla, les afectacions al trànsit seran les següents:

- Es prohibirà l'estacionament de vehicles a les zones properes al Parc de l'Agulla ja que durant tota la jornada s'hi realitzaran diversos actes i activitats.
- Accés (a partir de les 17.00 h) i la sortida del Parc de l'Agulla (un cop acabats els actes) serà de la manera següent:
- Es tallarà la circulació de vehicles a la ctra. de Santpedor a l'alçada de Ca la Rodona.
- El vial d'accés a la rotonda del final del c. de la Pau a partir del c. de Santa Joaquima restarà de la manera següent:

a) Ambdós carrils seran d'un sentit únic de circulació en direcció al Parc, el de la dreta únicament per a vehicles, els quals a l'arribar a la rotonda es desviaran obligatòriament a la dreta, per tal d'incidir a la variant sentit Guix-Barcelona.

b) El carril de l'esquerra es reservarà per a vianants restant per a ells tota la calçada un cop sobrepassada la rotonda i fins a arribar al Parc.

Es comunica també que, el diumenge 1 de setembre a partir de les 23 h aproximadament i fins a les 3h de dilluns dia 2 de setembre, amb motiu del concert del grup Doctor Prats a la Pl. de Sant Domènec, d'acord amb les previsions de Policia Local i Protecció Civil sobre possibles aglomeracions, es tornarà a tallar al trànsit de vehicles els carrers Muralla del Carme i Muralla de Sant Domènec, de manera que:

Es tallarà al trànsit de vehicles:

- Muralla del Carme i Muralla Sant Domènec, entre ctra. Vic i ctra. Cardona.
- Carrer Guimerà entre carrer Sant Joan Bsta. La Salle i Muralla.
- Carrer Jaume I
- Carrer Nou
- Accés de Passeig Pere III a Muralla

Els vehicles es desviaran a:

Ctra de Vic – Muralla del Carme

Els vehicles que circulin per ctra. Vic es desviaran en direcció a plaça Infants on podran realitzar el canvi de sentit per retornar a ctra. de Vic en direcció sortida ciutat.

Muralla Sant Domènec – Ctra. Cardona

Els vehicles que circulin per ctra. Cardona en direcció centre ciutat es desviaran per Muralla Sant Domènec en direcció plaça Valldaura

Els vehicles que circulin per Muralla Sant Domènec en direcció a centre ciutat es desviaran per ctra. Cardona en direcció sortida ciutat

Els usuaris de guals es veuran afectats a:

- Muralla del Carme: No es podrà utilitzar els guals mentre duri l'acte.
- Jaume I: podran accedir vehicles als guals durant l'horari de tancament, sempre i quan el desenvolupament de l'acte així ho permeti.
- Ps. Pere III (costat imparells) – carrer Predicadors: la sortida de vehicles per Muralla Sant Domènec es realitzarà en direcció a Ctra. Cardona
- Canonge Mulet i Ps. Pere III (costat parells): es permetrà el pas per a l'accés a guals en el tancament de carrer Guimerà – St. Joan Baptista de la Salle

El Servei de transport públic urbà, es veurà afectat, i es modificarà el seu recorregut anul·lant-se les parades de Guimerà i Pl. Sant Domènec, entre altres. Es podran utilitzar com a alternativa les parades de Pl. Valldaura i Mercat de Puigmercadal.Bus Nocturn Festa Major
 
Les modificacions dels serveis afectats pel tancament de trànsit es poden consultar les parades del servei, interior dels busos, al telèfon 93.875.71.50 i a la web www.manresabus.com