El Kursaal acollirà dilluns un concert tribut a The Beatles a càrrec de The RubberSoul

A càrrec dels experimentats músics bagencs Carles Ladron de Guevara, Joan Fons, Jordi Ribot i Jordi Vendrell

The RubberSoul
The RubberSoul | El Galliner
Redacció
28 d'agost del 2019
Actualitzat a les 18:44h
La programació musical del Kursaal arrencarà aquest proper dilluns de Festa Major, 2 de setembre a les 18h, amb un concert homenatge a The Beatles a càrrec de The RubberSoul & Friends. La formació bagenca, integrada per Carles Ladron de Guevara El lladre, Jordi Ribot, Joan Fons i Jordi Vendrell oferirà un repàs de les cançons més emblemàtiques dels Beatles.

Ben aviat es compliran 50 anys de la dissolució de la banda britànica, protagonista de la revolució més gran de la història de la música popular. En una carrera curta però molt prolífica van tenir temps per deixar una gran herència musical: un llegat de grans cançons que han fet història, himnes i petites joies del quartet de Liverpool. The Beatles tribute és una oportunitat per escoltar aquestes cançons en un directe imponent i d'una factura excel·lent. Un viatge a l"univers beatle a través de les mans de cinc sòlids i experimentats músics bagencs que en aquesta ocasió tindran, com cantaven els Beatles en el seu disc més famós, "una petita ajuda dels seus amics...". Hi participaran els músics Edu Puigrodon “Wichi” (teclats i piano), Guillem Cardona, Xavier Planes i Anna Mariscal (trompetes); David Gès (saxo tenor); Joan Ramon Quirante (trombó i flauta travessera); Rebeca Olmedo i Marc Badia (violins); Núria Gorchs (viola); Adriana Alsina (violoncel) i Dani Serrano (percussió).

Aquest serà un dels espectacles que es podrà veure per Festa Major al Kursaal, juntament amb la comèdia Alguns neixen estrellats amb Joan Pera i David Olivares que es podrà veure el dissabte 31 d'agost i diumenge 1 de setembre a les 18h. L'Espai de la Plana de l'Om acollirà també un recital de poemes de Miquel Martí i Pol el diumenge 1 de setembre a les 12 h del migdia.

Les entrades per al concert ‘The Beatles Tribute' tenen un preu de 15€ (10€ amb el carnet Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 anys i amb Carnet de Música) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.