El Cd'E Manresa presenta el fitxatge de Dani Ruiz, procedent del Vila-real

El judagor ja es va estrenar diumenge amb el primer equip manresà

Dani Ruiz en la seva presentació com a nou jugador del Cd'E Manresa
Dani Ruiz en la seva presentació com a nou jugador del Cd'E Manresa | Cd'EM
Redacció
26 d'agost del 2019
Actualitzat a les 20:46h
El Circus Party de Manresa, empresa col·laboradora del Cd'E Manresa, ha acollit la presentació de Dani Ruiz com a nou jugador del primer equip del club. En Dani és un davanter de 20 anys que arriba procedent del Vila-real CF i que va jugar a les categories inferiors de la Damm. De fet, diumenge ja va jugar els seus primers minuts amb el Cd'E Manresa i fins i tot va marcar l'últim gol blanc-i-vermell.

L'acte ha comptat amb la presència de Jordi Porcel, cap de l'àrea comercial; de Javier Sánchez, propietari de Circus Party i de Luís Villa, president del club.

Les primeres declaracions del nou jugador manresà han estat per dir que "les primeres impressions són molt bones. El projecte, amb els jugadors que s'han fitxat, és el d'un molt bon equip. Després dels entrenaments d'aquesta setmana i del partit de diumenge, tinc molt bones sensacions, tant pel que fa a l'equip com el joc. Estic molt content i amb ganes que comenci la lliga".

Preguntat pel nivell de la plantilla ha respost que "sí que m'ha sorprès perquè, encara que havia sentit que havien fitxat jugadors interessants, al entrenar amb els companys i amb el partit em vaig sorprendre positivament de com l'equip controlava els temps del partit, del joc".

Quan se li comenta si, venint del Vila-real, ha tingut més ofertes i perquè s'ha decidit per Manresa, ha contestat que "al final s'acaba el mercat i el meu representant em presenta el projecte del Manresa i el trobo interessant. Ja parlant amb el club el vaig trobar molt addient".