Esgotats tots els tiquets anticipats de les Visites a la Manresa Desconeguda

L'Oficina de Turisme ha repartit 900 tiquets i s'han esgotat totes les places just abans de començar

Aquest dilluns comencen les Visites a la Manresa Desconeguda
Aquest dilluns comencen les Visites a la Manresa Desconeguda | AjM
Redacció
26 d'agost del 2019
Actualitzat a les 15:36h
Ple total a les Visites a la Manresa Desconegudaguany se n'han programat quatre, tres de les quals han esgotat les places abans de començar: La pedra seca a la riera de Rajadell; La Vermella i la Blanca, les fàbriques de Sant Pau i L'estació del Nord i els ponts sobre el Cardener, objectius militars durant la Guerra Civil.

Per a tots aquells que no han arribat a temps a recollir el tiquet, encara es pot anar a la visita programada per dimarts, I la mort va caure del cel. Refugi antiaeri del Grup escolar Renaixença, ja que per a aquesta no cal portar tiquet. De 17 a 20h de la tarda s'obriran les portes del refugi per a que tothom que vulgui el pugui visitar. Es una visita oberta, sense guia, d'aquí que no hagi calgut establir torns.

Avui dilluns, a les 5 de la tarda, és previst que comenci la visita que ressegueix les construccions de pedra seca a la riera de Rajadell, la qual compta amb la col·laboració del Centre d'Estudis del Bages, el Centre Excursionista de la Comarca del Bages, l'Escola Agrària de Manresa, la Institució Catalana d'Història Natural, Meandre i la Fundació Turisme i Fires de Manresa, així com de l'empresa Mengem Bages que ha preparat un tastet dels seus productes de proximitat per oferir als participants en acabar: pinxo de meló de l'horta de Viladordis amb pernil de Mura i pinxo de tomàquet cirerol de l'horta de Manresa i de tomàquet atòmic de Sant Vicenç de Castellet amb formatge fresc de Sallent.