26
d'agost
del
2019
Actualitzat
a les
20:28h
En la present edició del Tapantic de la Festa Major de Manresa, que es durà a terme aquest dimecres, 28 d'agost, s'ha volgut incentivar la creació entre els participants. Per aquest motiu, un jurat dictaminarà quines són la millor tapa, la tapa amb una millor presentació i la que tingui un gust més aconseguit. El jurat estarà ubicat en una taula a la plaça Major, el mateix dimecres, al voltant de les 10 del vespre, un cop finalitzat l'assaig dels gegants.
El jurat estarà format per Clara Antúnez, sommelier portaveu de la DO Pla de Bages i DO Empordà, dietista – nutricionista, educadora i assessora; Jordi Llobet, xef del restaurant l'Ó de Món Sant Benet; Màrius Ferrer, professor i cap de cuina de l'Escola d'Hoteleria Joviat, i Manuel Quinto, escriptor, crític cinematogràfic i gastrònom.
Tots els bars i restaurants del Centre Històric de Manresa (enguany en són 25) han estat cridats a participar en aquest esdeveniment que porta ja uns quants anys consolidant-se i aplega un públic molt nombrós.
A més a més, alguns dels 25 bars i restaurants regalaran un cordill i un clip subtjecta-gots a aquells qui portin el got de casa per intentar reduir l'afectació del plàstic en el Tapantic. Són la Vermuteria Santa Rita, Torrent, Laida Restaurant, Plàcido, Bonaterra, El Graner, El Golut, La Gramola, Toni's, Taverna 1913, Do ut des, Quinze. Alguns d'ells també implantaran les canyetes biodegradables a partir de la Festa Major.
A partir de les 8 del vespre, tothom qui ho vulgui podrà tastar les tapes dels establiments per 2,5 euros amb beguda inclosa.
Un cop acabat el Tapantic es farà la proclamació de les tapes guanyadores a la Plaça Major.
El jurat estarà format per Clara Antúnez, sommelier portaveu de la DO Pla de Bages i DO Empordà, dietista – nutricionista, educadora i assessora; Jordi Llobet, xef del restaurant l'Ó de Món Sant Benet; Màrius Ferrer, professor i cap de cuina de l'Escola d'Hoteleria Joviat, i Manuel Quinto, escriptor, crític cinematogràfic i gastrònom.
Tots els bars i restaurants del Centre Històric de Manresa (enguany en són 25) han estat cridats a participar en aquest esdeveniment que porta ja uns quants anys consolidant-se i aplega un públic molt nombrós.
A més a més, alguns dels 25 bars i restaurants regalaran un cordill i un clip subtjecta-gots a aquells qui portin el got de casa per intentar reduir l'afectació del plàstic en el Tapantic. Són la Vermuteria Santa Rita, Torrent, Laida Restaurant, Plàcido, Bonaterra, El Graner, El Golut, La Gramola, Toni's, Taverna 1913, Do ut des, Quinze. Alguns d'ells també implantaran les canyetes biodegradables a partir de la Festa Major.
A partir de les 8 del vespre, tothom qui ho vulgui podrà tastar les tapes dels establiments per 2,5 euros amb beguda inclosa.
Un cop acabat el Tapantic es farà la proclamació de les tapes guanyadores a la Plaça Major.