El Cd'E Manresa s'emporta el I Trofeu de Festa Major contra el Santa Coloma d'Andorra (3-1)

L'equip del Principat arribava amb el cartell d'haver disputat la prèvia de la Champions

El Cd'E Manresa ha disputat un partit molt complet contra el Santa Coloma d'Andorra | Cd'EM
25 d'agost del 2019
Actualitzat a les 23:10h
El Cd'E Manresa ha guanyat per 3-1 al FC Santa Coloma d'Andorra aquest diumenge al Nou Estadi Municipal del Congost, en el transcurs del I Trofeu Internacional de Festa Major. El FC Santa Coloma d'Andorra venia amb el cartell d'haver disputat una prèvia de la Champions League.

Abans de començar s'ha fet la presentació de l'equip per aquesta temporada i s'ha comptat amb l'actuació de la colla castellera Tirallongues de Manresa, que ha fet un pilar de quatre per donar el tret de sortida a la temporada 2019-2020.

El partit ha començat força igualat però amb cap ocasió clara per cap dels dos equips. Però al minut 7, en una contra, Jesus David es planta tot sol davant de Pol i envia l'esfèric al fons de la xarxa. Era el primer gol dels andorrans. Tot i el gol inicial, els locals han seguit desplegant el seu joc però els costava mantenir el control de la pilota. Al 19' arriba una bona ocasió per als blanc-i-vermells. Un bon xut de David Sánchez surt fora per poc.

Mica en mica, el Manresa ha recuperat sensacions i al min 21 ha tingut una altra ocasió per empatar, aquest cop de Joel Méndez. Amb el pas dels minuts les ocasions s'han igualat a una i altra àrea, però cap dels dos equips acaba de rematar. Al 34' arriba una de les millors ocasions fins al moment. Un remat a la sortida del córner que refusa el porter visitant i, després, Bernat envia de cop de cap a fora. I només un minut després, al 39, Luque, amb un xut de falta directa, quasi marca però li han refusat sota pals. Les ocasions dels locals se succeeixen i s'ensuma l'empat.

A cinc minuts per la mitja part arriba el primer gol local. Joanet empata el partit quan, en una jugada dividida, el jugador blanc-i-vermell l'enganxa i engalta un fort xut que bat al porter. Merescut gol d'uns locals que feia estona que el buscaven i que el mereixien. Tres minuts després quasi s'avancen els del Bages. El porter andorrà es feia amb la pilota en dos temps quan se li escorria de les mans. I encara Walter gaudiria d'una nova ocasió, però el seu xut de rosca el blocava el porter andorrà. Al descans, just empat a 1 però la sensació que els manresans bé podrien haver capgirat el marcador.

A la represa, Andreu Peralta movia la banqueta i donava entrada a Ruano, Cuello, Biel, Fran Orellana i Òscar Pulido per Jonny, Solernou, Joanet, David Sánchez i Pol Busquets, que es quedaven a la banqueta.

Minut 55. Els manresans han sortit a fer-se amb la possessió i el partit. Els andorrans viuen de robar i muntar contres. I al 54 arriba el segon gol dels locals. Joel Méndez marca amb una vaselina des de fora l'àrea. Aquest gol feia justícia al bon fer i intensitat mostrada pels homes d'Andreu Peralta.

I aquí no acaba l'ofensiva manresana. Diferents ocasions fan lluïr al porter visitant i els andorrans no saben com parar l'atac local. Al 61 debuta l'últim fitxatge: Dani Ruiz, que entra per Joel Méndez. Al 66, un altre xut de Luque, de falta directa, que s'enverina i que el porter ha de refusar amb força problemes.

Al 73, un xut llunyà de Biel, un bon malson pels andorrans durant tota la segona part, ha fet que el porter s'hagi hagut d'estirar per enviar-la a córner. Les ocasions locals han arribat una i una altra vegada però el tercer gol s'ha resistit. Al 82 ha estat Thiago qui ho ha provat, però el xut li ha sortit alt.

A cinc minuts per al final Solernou, el "capi", torna a la gespa del Congost. El Manresa ha seguit intentant marcar el gol que donava la tranquil·litat, però ho arribava. I ja al 89', el nou fitxatge manresà, Dani Ruiz, remata a placer després d'una bona jugada i assistència de Fran Orellana.

Era la cirereta del pastís. Victòria per 3 a 1, el trofeu es queda a casa i els manresans ofereixen a la seva afició una bona imatge.