El Cd'E Manresa segueix la seva preparació i empata al camp del Sallent (0-0)

Els manresans han dominat el joc, però no han sabut fer entrar la pilota a la porteria contrària

El Cd'E Manresa ha continuat la seva preparació a Sallent
El Cd'E Manresa ha continuat la seva preparació a Sallent | Cd'EM
Redacció
23 d'agost del 2019
Actualitzat a les 11:12h
El Cd'E Manresa ha continuat aquest dijous la seva preparació de cara a la temporada amb un amistós a Sallent, on ha empatat a zero.

El partit ha començat amb uns locals que sortien a mossegar. El Manresa, mica en mica, anava agafant el control del partit i la possessió de l'esfèric. Es jugava molt a l'àrea visitant i als blancs-i-vermells els costava trenar jugades. 

El porter local estava força encertat i valent, sortint en varies ocasions de l'àrea per refusar pilotes amb els peus. Els sallentins feien un marcatge força asfixiant però ja al minut 10, els manresans pujaven un punt més la velocitat i començaven les ocasions. Al 12, Èrik Sarmiento feia una passada a Fran Orellana, que havia guanyat a la defensa, però no podia rematar davant la sortida de Joel Jiménez. 

Tres minuts després, jugada coral d'Edgar, Èrik i David Sánchez. La pilota rondava d'un cantó a l'altre de l'àrea local però cap podia rematar. Quan ja s'havien jugat 25 minuts arribava l'ocasió més clara pels blaugranes. 

Després que el lateral dret resseguís tota la banda i que Òscar sortís a refusar, aquest la centrava però el seu xut massa potent travessava tota l'àrea i la defensa manresana l'enviava fora de banda.

Els visitants ho provaven des de mig camp amb un xut que sortia fregant el pal dret i, al 29', David Sánchez estavellava un xut al travesser que semblava un gol fantasma que no pujava al marcador i que ningú reclamava. Al 38', nova ocasió local quan Òscar la parava amb els peus davant d'Uri, que s'havia quedat tot sol. I al 40, el xut creuat d'Èrik quasi es colava pel pal esquerre i el porter local s'havia de tirar a terra per blocar l'esfèric. Al descans, es mantenia l'empat a zero inicial.

A la represa, entraven Pol, Joel, Walter i Jonny, substituïnt a Òscar, Ruano, David Sánchez i Joanet. Cap dels dos equips renunciaven a l'atac i, al 49, una doble parada de Pol Busquets evitava el primer gol dels locals. I d'una porteria a l'altra. Al minut 52, Walter quasi marcava quan, a la sortida d'un córner tret ràpidament, intentava aprofitar-lo, però no hi arribava per poc.

Al 57' entrava Thiago per Fran Orellana i el Sallent augmentava el ritme de joc. Les incursions del lateral esquerra Pla eren letals per la seva velocitat però no arribava l'última passada que els donés l'ocasió de marcar. Al 67' Edgar marxava del camp per donar l'entrada a Biel, que retornava al terreny de joc després d'una lesió. 
 
Ja al 76, Walter disposava d'una nova ocasió però el seu xut ras i tou era aturat pel porter. Tres minuts després un xut de falta directa sortia pel costat del pal dret defensat per Putxi per molt poc.

I una de les millors ocasions locals les malbaratava el porter manresà amb una nova doble parada. Aturava un primer xut, el seu refús queia als peus del davanter i aturava la segona rematada in extremis. Avui el bon fer dels porters estava salvant als seus respectius equips. 

Al final, nou empat per als homes d'Andreu Peralta davant d'un Sallent que ha plantat cara en tot moment.