L'Oficina de Turisme posa a la venda barrets i mocadors del Correfoc de Manresa

A partir de divendres també s'hi podran passar a recollir els tiquets per les visites de la Manresa Desconeguda

Imatge d'arxiu de l'Oficina de Turisme de Manresa
Imatge d'arxiu de l'Oficina de Turisme de Manresa | AjM
Redacció
22 d'agost del 2019
Actualitzat a les 14:51h
Manresa Turisme col·labora de manera activa amb la Festa Major de Manresa i amb les entitats que hi participen. Enguany i amb connivència amb Xàldiga, l'Oficina de Turisme tindrà a disposició dels visitants barrets i mocadors del Correfoc de Manresa, que es podran adquirir a 10 euros i 5 euros respectivament.

Igualment, i com en els darrers anys, l'Oficina de Turisme gestiona l'entrega de tiquets a les visites a la Manresa Desconeguda, que comencen el proper dilluns, i que són una de les activitats més exitoses de la festa. A partir d'aquest divendres 23 d'agost, es podran passar a buscar els tiquets per les visites de dilluns a l'entorn de la pedra seca a la Riera de Rajadell i la Serra de Montlleó, de dimecres a les fàbriques de Sant Pau, i de dijous a l'Estació del Nord i els Ponts del Cardener.

La Fundació Turisme i Fires de Manresa, al servei de la promoció i difusió turística de la ciutat, col·labora amb totes aquelles iniciatives que permetin donar a conèixer la capital del Bages més enllà de l'àmbit local i vetlla per oferir un servei d'atenció al visitant complert i divers.