La dansa serà present a la Festa Major de Manresa amb l'espectacle «Euphoria»

L'espectacle fa un homenatge a la dona a través de dansa, teatre, circ i màgia

«Euphoria» arribarà diumenge a Manresa
«Euphoria» arribarà diumenge a Manresa | Maria Alzamora
Redacció
20 d'agost del 2019
Actualitzat a les 10:01h
La dansa serà present a la Festa Major de Manresa el proper diumenge 25 d'agost amb l'espectacle Euphoria, coproduït per la productora manresana Sàndal Produccions i la companyia Fòrum Licano Dance Company.

Aquesta serà l'última actuació de l'estiu de la seva gira que ja ha passat per diferents poblacions de Catalunya com Lliçà de Vall, Figueres o el Festival White Summer de Pals amb molt bona acollida del públic i programadors.

L'espectacle explica la història de l'Arlet, una nena que vol fer màgia. Aquest és el seu somni i per fer-lo realitat, haurà d'enfrontar-se als monstres i reptes que ens proposa l'adolescència.

Hi ha un gran paral·lelisme entre la història i l'etapa que viuen les protagonistes. Elles són vuit noies d'entre 9 i 16 anys, que s'han format a l'estudi de dansa Fòrum Licano des de ben petites i s'estan formant en disciplines de dansa, acrobàcia i interpretació. Per aquest motiu, han aconseguit la seva primera oportunitat professional en una producció de gran format de la mà de Sàndal Produccions que vol acompanyar-les, començant a construir el seu somni.

L'assessorament artístic el duu a terme Marc Antoine Picard, consultor artístic i director internacional d'escena, amb àmplia experiència com a actor del Cirque du Soleil de Las Vegas. Actualment, és presentador al programa de TV3 ‘Manual de Supervivència' i, al setembre, impartirà classes a la primera Escola d'Arts Escèniques de Manresa.

L'espectacle tindrà lloc al Pati del Casino on es muntarà una carpa geodèsica, construïda específicament per aquesta producció que convida als espectadors a descobrir l'univers oníric de la proposta. L'espectacle s'oferirà en doble funció a les 6 i a les 8 de la tarda.

Les entrades estan disponibles i es poden reservar a través de la web oficial de l'espectacle.