El Sielu engega nova etapa per Festa Major amb canvi de propietat

L'actual propietari, Jordi Cortés, continuarà vinculat al projecte amb Anna Solsona, de l'Espai Rubiralta, Josep Ferrer, del Bar Toni's, i Vicky Garcia, de la Vermuteria Santa Rita

19 d'agost del 2019
Actualitzat el 20 d'agost a la 13:07h
Imatge d'arxiu d'un concert al Sielu
Imatge d'arxiu d'un concert al Sielu | JJMR
Després de nou anys, el Sielu de Manresa canviarà de propietat a partir de setembre, malgrat que el seu propietari actual, Jordi Cortés, continuarà vinculat a la sala manresana. Anna Solsona, de l'Espai Rubiralta, Josep Ferrer, del Bar Toni's, i Vicky Garcia, de la Vermuteria Santa Rita, iniciaran una nova etapa de la mítica sala manresana programant sessions aquesta Festa Major i entrant de ple en l'activitat a partir de setembre.

Malgrat que la fórmula empresarial no ha transcendit, els tres emprenedors de la restauració manresana s'associaran amb l'actual propietari del Sielu en aquesta nova etapa i pretenen donar un important impuls a una sala que funciona regularment des de la dècada dels 90.

El primer plat fort serà la programació d'aquesta Festa Major, i a partir de setembre s'entrarà de ple a la nova fórmula. Cal recordar que des de 2010, Jordi Cortés és el propietari del Sielu després que un dels seus fundadors, Ton Plans, es desprengués de diverses sales i discoteques que tenia a Manresa.

Per Festa Major engega el nou projecte

La primera cita del nou projecte comença amb sessions durant la Festa Major de Manresa. Dijous, 29 d'agost, intervindrà Dj Rutxo. L'endemà divendres serà el torn de Peter B & Doctorrorror, Gio & WTF, The Infinite Listener Dj + Dj Òscar Holgado. Dissabte actuarà Dj Gerard Normal, Vichisuas Dj's, i Hök&Bridges, i diumenge tindrà lloc la festa de clausura amb Virgi Dj i Mr Rombo. Les sessions començaran a les 2 de la matinada.