Festa Major

Acció Sindical del Bages convoca una concentració de rebuig al pregó de Jordi Cruz a la Festa Major de Manresa

El sindicat recorda el conflicte generat pel cuiner manresà fa dos anys quan va assegurar "que els aprenents no han de cobrar per la seva feina"

per Redacció, 19 d'agost de 2019 a les 11:15 |
El xef manresà Jordi Cruz | Pere Francesch
Acció Sindical del Bages ha emès un comunicat on mostra el seu rebuig a que el cuiner manresà Jordi Cruz sigui el pregoner de la Festa Major de Manresa d'aquest any. El sindicat recorda el conflicte que va generar a les xarxes i al món sindical el cuiner manresà quan va justificar, ara fa dos anys, "que els aprenents no han de cobrar per la seva feina".

Acció Sindical del Bages denuncia que la Festa Major "no pot ser la festa d'aquells qui fan viables els seus negocis a costa de la gent que no tenen en plantilla". En un moment "d'ampliació de la taxa d'explotació, atur, temporalitat i abusos empresarials, no és tolerable que des de les institucions públiques es promoguin discursos que normalitzen el treball no remunerat i l'explotació i estafa que això suposa per a la classe treballadora", assegura el comunicat.


És per això que Acció Sindiacl del Bages convoca una concentració de rebuig a aquest acte, que tindrà lloc el proper 31 d'agost a 2/4 d'1 del migdia a la Plaça Major de Manresa.

 

Participació