Aquests són els dorsals que duran els jugadors del BAXI Manresa aquesta temporada

Adjudicats els números de les samarretes per la temporada 2019-2020, amb jugadors que repeteixen número i algunes curiositats

Redacció
18 d'agost del 2019
Actualitzat a les 10:22h
El BAXI Manresa 2019-20 ja ha començat a treballar, i l'equip s'ha repartit els dorsals que utilitzaran els jugadors la propera temporada. La llista dels 12 jugadors de la primera plantilla està completa, a més dels dos jugadors vinculats.

0, Davis: manté el dorsal que portava a la Universitat, tot i que en la Summer League va portar el dorsal 10.

2, Toolson: el pistoler d'Arizona manté el dorsal de la temporada passada, tot i haver-ne fet servir altres durant la seva carrera, com el 9 i el 10.

4, Ferrari: Ha lluit el 13 i el 2, però el fet que un veterà com Toolson l'ocupi ha fet que es readaptés i es decantés per un altre número baix.

5, Jou: el de Llagostera manté el dorsal de la temporada passada, amb el qual va començar a destacar a la Lliga Endesa.

11, Magarity: El dorsal 2 en l'època universitària, el 23 en una altra etapa, i ara l'11. Sembla que al suec no li fa res canviar de dorsal.

13, Báez: el dominicà conserva el dorsal que ja va portar a Gran Canària.

17 Sima, 18, Sakho i 19, Tomàs: Els tres jugadors repeteixen el dorsal de la temporada passada, en què ja formaven part del roster del BAXI Manresa.

22 Vaulet: Tot i que ha dut números diversos com l'11 amb la selecció Argentina el 7 a Peñarol i el 15 de més jove, ara es queda amb el 22.

45 Kravish: Clar exemple d'un jugador fidel al seu dorsal, que ja ha dut tant a la època formativa com en altres equips.

La propera setmana el BAXI Manresa farà públic el disseny de la nova samarreta per a la temporada 2019-20, i estarà a disposició dels aficionats que la vulguin comprar. 
Arxivat a