El Cd'E Manresa fa un bon partit al camp de l'Europa i perd la victòria al temps afegit (1-1)

Els manresans continuen la seva preparació de pretemporada

El Cd'E Manresa continua la seva pretemporada
El Cd'E Manresa continua la seva pretemporada | CEM
18 d'agost del 2019
Actualitzat a les 9:55h
El Cd'E Manresa s'ha desplaçat aquest dissabte a la ciutat comtal per jugar un amistós davant del CE Europa, amb qui ha empatat a 1 en el partit disputat al Nou Sardenya.

El partit ha començat amb energia i, ja al minut 2, ha arribat el primer avís dels locals quan, en una assistència de Martínez a Guillen, el central, en el mà a mà, xuta sobre el cos del Pol Busquets. Dos minuts després era Walter qui tenia l'oportunitat de marcar de falta, però la rematada ha sortit fregant el pal dret de la porteria local.

Al minut 10, quan semblava que era l'Europa qui tenia el control i creava més perill, arribava el gol manresà, obra de David Sánchez. El davanter ha aprofitat un mal refús del porter i ha rematat a porteria buida. Al 20', ocasió per en Joel Méndez, que ha intentat un xut tou que ha aturat el porter.

En la següent jugada, Monsó fa jugada individual, amb una paret amb Kilian, xuta creuat, el rebot arriba a Xavi Lao i aquest que xuta massa alt. Un altre seriós avís dels locals. Joel Méndez ho probava al 31, però el xut li sortia massa alt. Al 34', xut des de 30 metres de Miki Puerto, un xic desviat. L'Europa recuperava la possessió i ara, el Manresa, tornava a patir. Pol Busquets ha aturat amb solvència un gran xut de falta directa al 37'. La pilota li ha arribat a ras de terra al pal dret.

Els últims 5 minuts tots dos equips es mereixen marcar. Les embranzides locals, cada cop més freqüents, són refusades per la defensa blanc-i-vermella. Cuello veia targeta groga al 43', Joanet enviava fora una falta directa al 46 i s'arribava al descans guanyant per la mínima, 0 a 1.

A la represa, Edgar substituïa a Joanet. L'Europa ha sortit a mossegar. Buscava l'empat quan abans millor i el Manresa s'havia de centrar i no angoixar-se. Al 49', centrada des de l'esquerra que Miki Puerto, provant un toc creuat de primeres, que envia cap al segon pal però massa desviada.

Al 50' Samba i Fran Orellana entraven al camp per Walter i David Sánchez. Els locals apretaven de valent i els bagencs no trobaven el camí per recuperar el control perdut. Movia de nou la banqueta Andreu Peralta al 58'. Sortia Jonny i entrava a la gespa Ruano. Samba ho probava de falta directa al 62', però el seu fort xut s'estabellava a la barrera.

A mesura que passaven els minuts, els manresans no trobaven la manera de fer-se amb el control. El ritme havia baixat i l'Europa estava més dur i centrat. Al 70', gran aturada de Pol, que evitava l'empat. Però es refeien d'una segona part no tant brillant i començacen a trepitjar l'àrea dels de Gràcia.

Thiago entrava per Joel Méndez quan tan sols restaven 11 minuts i l'afegit. Al 81', gran estirada de Pol Busquets, que volava per evitar el gol local. I al 83', Àlex Cano remata de cap un córner per sobre el travesser. El Manresa resistia totes les embestides, totes les rematades, en un partit on semblava que els minuts passaven molt lents. A l'afegit, un córner local posava l'ai al cor a la grada, però la rematada sortia una mica alta. I al 92, quan la victòria ja es celebrava, una passada de David Jiménez a Sergi Pastells posava les taules en el darrer sospir.

Al final, empat a 1 en un partit on tots dos equips van merèixer més gols.