El BAXI Manresa inicia la pretemporada amb revisions al CIMETIR

L'equip mèdic de la Clínica Sant Josep assistirà el BAXI Manresa durant la temporada 2019-2020

La plantilla del BAXI Manresa ha passat la revisió mèdica al complet
La plantilla del BAXI Manresa ha passat la revisió mèdica al complet | Bàsquet Manresa
Redacció
07 d'agost del 2019
Actualitzat a les 18:25h
Un any més, els jugadors del BAXI Manresa passen la revisió mèdica esportiva al CIMETIR, Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació, al complex de la Clínica Sant Josep. La revisió que se'ls realitza al CIMETIR, supervisada per la Dra. Carme Comellas, professional amb una dilatada i reconeguda experiència en medicina de l'esport, inclou un estudi antropomètric, proves d'esforç i altres exploracions, per exemple cardiològiques si es requereixen, que determinaran l'estat físic dels jugadors.

Avui ha estat el torn dels jugadors Frankie Ferrari, Jordan Davis i Jordan Sakho. En total, gairebé 20 persones entre jugadors i tècnics del primer equip hauran passat la revisió al CIMETIR.

A la roda de premsa d'aquesta tarda hi han assistit Josep Sáez, president del Bàsquet Manresa i el Dr. Albert Estiarte, director de la Clínica Sant Josep. El president del club Josep Sáez ha destacat que "és una immensa sort poder comptar amb la col·laboració de la Fundació Althaia i el CIMETIR, un equip de persones proper i de gran reputació professional". Per la seva banda, el Dr. Albert Estiarte ha remarcat que "per nosaltres és una gran satisfacció seguir col·laborant amb el Bàsquet Manresa i oferir-los els serveis mèdics necessaris perquè l'equip tingui un bon rendiment físic durant tota la temporada".

El conveni de col·laboració

D'acord amb el conveni existent entre les dues entitats, la Fundació Althaia és la institució que assumeix la responsabilitat dels serveis mèdics del Bàsquet Manresa, inclòs el primer equip. Enguany, la Dra. Griselda Sirvent és la metgessa que lidera l'equip mèdic i assistencial durant la temporada 2019-2020 del primer equip. La Dra. Griselda Sirvent, metgessa especialista en Medicina Física i Rehabilitació, també forma part de l'equip assistencial de les seleccions masculina i femenina de waterpolo.

El conveni de col·laboració entre les dues institucions inclou serveis destacats com les revisions esportives dels jugadors del primer equip, el seguiment de lesions durant la temporada o les revisions a l'equip base a uns preus especials.
Arxivat a