Jornada de portes obertes a la Cova de la Teixonera de Moià, dissabte

El Parc Prehistòric de les Coves del Toll tindrà activitats durant el matí

per Redacció, 7 d'agost de 2019 a les 13:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El dissabte 10 d'agost al Parc Prehistòric de les Coves del Toll tindrà lloc la Jornada Matinal de Portes Obertes a la Cova de les Teixoneres amb visita guiada a càrrec dels arqueòlegs dels directors d'excavació del jaciment Jordi Rosell i Florent Rivals de l'IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social) i Ruth Blasco del CENIEH (Centro Nacional de la Investigación de la Evolución Humana).

També s'hi portarà a terme el taller de demostració sobre les eines prehistòriques i el foc “Com si fóssim neandertals” a l'espai de la Surgència. a càrrec de Miquel Guardiola, responsable de l'Àrea de Socialització de l'IPHES.


L'activitat és gratuïta i per tots els públics, amb una durada aproximada d'una hora. Hi haurà dos torns un a les 11.00h i l'altre a les 12.30h. 

Les places són limitades i cal inscripció prèvia. Les inscripcions estan obertes fins les 12h del migdia del 9 d'agost al Museu de Moià, al telèfon 938209134 o per correu electrònic a Info@covesdeltoll.com.

 

Participació