Murals

Susanna Ayala pinta les balconeres que donen a l'Hostal La Masia

Per mitjà d'aquesta intervenció artística, es pretén millorar les vistes que s'obtenen des de les habitacions de l'Hostal i embellir el Centre Històric

per Redacció, 7 d'agost de 2019 a les 10:24 |
Susanna Ayala, Tània Infante i Claudina Relat amb les balconeres pintades al fons | AjM
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'artista Susanna Ayala ha pintat les balconeres tapiades de l'edifici que es troba situat darrere l'Hostal La Masia. Es tracta d'una intervenció resultat de la iniciativa de Tània Infante, propietària d'aquest establiment d'hostaleria situat a la baixada dels Drets, que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament, titular de l'immoble on s'ha portat a terme aquesta acció.

Per mitjà d'aquesta intervenció, es pretén no tan sols millorar les vistes que s'obtenen des de les habitacions de l'Hostal La Masia, sinó també contribuir a embellir el Centre Històric de Manresa, en un sector urbà que ja ha estat objecte d'altres iniciatives semblants, en el marc del projecte Murs plàstics.


Segons Claudina Relat, regidora del Centre Històric, el valor d'intervencions com aquesta resideix no tan sols en el fet que contribueixen a fer una ciutat més amable i acollidora, sinó també en el fet que són el fruit d'iniciatives que han sorgit des del sector privat i que, en aquest cas en concret, "té com a protagonistes dues dones emprenedores, que creuen en les potencialitats del Centre Històric de Manresa".

 

Participació