Cardona acollirà dijous el 18è Festival de l'Acadèmia Internacional de Música de Solsona

Interpretarà la Simfonia núm. 2 en Re major, Op. 36, de Beethoven

Redacció
06 d'agost del 2019
Actualitzat a les 10:03h
El proper dijous 8, a les 22 hores, Cardona serà l'espai musical escollit pel 18è Festival de l'Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS). Enguany, després de disset anys de corda i piano i, una vegada introduïts els vents l'edició passada, l'AIMS assumeix el repte i "està en condicions d'ajuntar els instruments de corda i els de vent per presentar l'AIMS Festival Orquestra", que interpretarà la Simfonia núm. 2 en Re major, Op. 36, de Beethoven.

El fet que es tracti d'un festival pedagògic, únic al país; que converteixi la Catalunya Central en territori de música d'alta qualitat, i que redescobreixi indrets de patrimoni arquitectònic històric com a escenaris, com és el cas de la Col·legiata de Sant Vicenç de Cardona, fan de l'AIMS Festival un certamen carregat de singularitats.

Les entrades tenen un cost de 15 euros i es podran adquirir a taquilla una hora abans de l'espectacle. Els menors de 18 anys tenen l'entrada gratuïta.

Aquesta és la desena edició que l'AIMS passa per la vila ducal i que suposa una oportunitat per gaudir d'aquestes peces de música clàssica. L'Acadèmia compta amb 60 alumnes d'una vintena de nacionalitats diferents i una desena de professors de reconeguda trajectòria professional.
Arxivat a