Terrassa i Sabadell tindran, a diferència de Manresa, la zona blava gratuïta bona part d'agost

Les cocapitals del Vallès Occidental faciliten així l'accés al centre comercial durant el període de menor afluència de clients

Zona blava al carrer de la Dama
Zona blava al carrer de la Dama | Pere Fontanals
Redacció
05 d'agost del 2019
Actualitzat a la 13:55h
Terrassa i Sabadell, les cocapitals del Vallès Occidental, entre d'altres, tindran la zona blava gratuïta des d'aquest dilluns i fins al 25 i 17 d'aquest mes d'agost, respectivament. En el cas de Terrassa, les places més allunyades del centre tindran estacionament lliure durant tot el mes estiuenc.

A diferència de Manresa, que té la zona blava al mateix preu que la resta de l'any malgrat la baixada d'afluència de compradors a les zones comercials i el tancament per vacances d'alguns comerços, Terrassa i Sabadell prenen aquesta mesura per facilitar l'accés al centre en un període en el que baixa el consum a les botigues.

Cal tenir en compte que, a diferència de Manresa, les dues cocapitals del Vallès Occidental exploten directament la seva zona blava mentre que a la capital del Bages el cobrament de l'aparcament reglat es fa a través d'una empresa concessionària que, a més, cobra de l'Ajuntament un diferencial si no s'arriba a un mínim d'ocupació.