El juvenil del Gimnàstic Manresa plata cara a tot un divisió d'honor, el Gimnàstic de Tarragona (2-1)

Els manresans han fet un bon partit del que han dominat diverses fases del joc

El juvenil A del Gimnàstic Manresa, a Tarragona
El juvenil A del Gimnàstic Manresa, a Tarragona | Ferran Baralsés
03 d'agost del 2019
Actualitzat a les 17:05h
El juvenil A del Gimnàstic Manresa ha mostrat una imatge molt competitiva aquest dissabte a Tarragona, on s'enfrontava a l'homònim Gimnàstic de Tarragona, un equip de la Divisió d'Honor.

L'equip ha pecat de poca concentració en els primers minuts, i els locals ho han aprofitat marcant al minut 5 de rebot després d'un pal. Els manresas han reaccionat i han començat a tenir el control del partit amb dues ocasions clares de gol als minuts 20 i 28, on la pilota ha acabat al pal.

A la represa, els manresans han seguit generant ocasions i controlant el joc. Al minut 56 ha arribat el gol de Raúl que col·locava l'empat en el marcador. Una errada defensiva al minut 86, ha posat el 2-1 definitiu en el marcador.