La Diputació lliura a Monistrol de Montserrat el Pla director de l'enllumenat públic

El pla fa l'anàlisi dels nivells d'il·luminació que hi ha als carrers actualment i els que serien desitjables

Passeig de la Canaleta a Monistrol e Montserrat
Passeig de la Canaleta a Monistrol e Montserrat | DiBa
Redacció
01 d'agost del 2019
Actualitzat a les 12:19h
La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Monistrol de Montserrat el Pla director de l'enllumenat públic del municipi. El treball ha de servir per millorar el conjunt de l'enllumenat, augmentant el rendiment de la xarxa i generant un estalvi econòmic i energètic, contribuint d'aquesta manera a la millora del medi ambient.

L'estudi ha partit de l'elaboració de l'inventari de tots els punts de llum del municipi i dels quadres de comandament de les línies elèctriques amb les seves característiques, incloent la revisió del seu estat de conservació, i ha continuat amb l'anàlisi dels nivells d'il·luminació que hi ha als carrers actualment i els que serien desitjables, així com les incidències del reglament d'ordenació ambiental de l'enllumenament per a la protecció del medi nocturn de les instal·lacions.

Amb tota aquesta informació s'ha elaborat un pla d'actuació per millorar el conjunt de l'enllumenat, augmentant el rendiment de la xarxa i generant un estalvi econòmic i energètic, contribuint d'aquesta manera a la millora del medi ambient. D'acord amb l'estudi, el conjunt d'actuacions a realitzar al municipi per millorar el sistema d'enllumenat té un cost estimat de 337.929 euros.