El ple de Sant Fruitós debatrà la incorporació del romanent de 2018 a l'actual pressupost

També ha de tractar un punt sobre el límit territorial amb Santpedor

Redacció
31 de juliol del 2019
Actualitzat a les 15:26h
Imatge del passat ple extraordinari de Sant Fruitós
Imatge del passat ple extraordinari de Sant Fruitós | AjSFB
Aquest dijous a la 1 del migdia el ple municipal de Sant Fruitós de Bages s'ha de pronunciar sobre l'alteració dels termes municipals de Santpedor i Sant Fruitós de Bages, una modificació que ja van aprovar inicialment ambdós ajuntaments en els respectius plens municipals de novembre de 2018. Ara es disposa també de l'informe favorable de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta proposta de modificació del terme té com a finalitat donar congruència al territori d'ambdós municipis i facilitar la gestió de les actuacions urbanístiques que es portin a terme a l'àrea de Comabella.

Com a segon punt de l'ordre del dia, el ple municipal també ha de debatre la modificació del pressupost municipal amb la incorporació del romanent de l'exercici anterior. El resultat de la liquidació del pressupost del 2018 de l'Ajuntament de Sant Fruitós va tancar amb números positius, i el romanent líquid de tresoreria ha estat de 1.582.846 €, i d'aquests, 1,2 milions es proposa que siguin incorporats al pressupost del 2019 per tal de continuar projectes engegats i crear-ne de nous.