El taller de samarretes ha tancat el cicle d'activitats infantils al Passeig d'aquest estiu

La proposta ha tornat a ser un èxit gràcies a la implicació de diferents entitats de la ciutat i de les famílies que hi han participat

El passeig ha acollit un taller infantil d'estampació de samarretes
El passeig ha acollit un taller infantil d'estampació de samarretes | Diesa
Redacció
31 de juliol del 2019
Actualitzat a la 13:36h
El cicle d'activitats infantils al Passeig d'aquest estiu es va acomiadar ahir a la tarda fins l'any vinent, amb el taller de samarretes que va permetre als infants convertir-se en dissenyadors per una estona i crear una samarreta totalment personalitzada que podran lluir durant les vacances. Un any més, la proposta ha estat un èxit gràcies a la implicació de diferents empreses i entitats com Styl FM, el Parc de la Sèquia, l'escola d'anglès Kangaroo i Vinylfast.

Durant quatre tardes, els infants han pogut fer activitats com gravar un anunci per la ràdio, fer manualitats d'animals, aprendre nou vocabulari en anglès o dissenyar i pintar una samarreta. Els tallers, que s'han fet a la terrassa del bar Plaça, eren totalment gratuïts. L'objectiu de la proposta, impulsada en el marc de la campanya Quin Passeig que dinamitza les terrasses d'aquest cèntric carrer de la ciutat, era proporcionar als infants de la ciutat un espai d'oci i aprenentatge a l'aire lliure en un entorn emblemàtic com és el Passeig de Manresa.

Les activitats de Quin Passeig continuaran durant tot l'estiu amb balls a la fresca, demostracions de country i line dance, sopars gastronòmics al restaurant Atenes, tastos de produces i, de cara a la Festa Major, el concert vermut i els balls especials de Festa Major. A més, durant tot l'estiu es fan sortejos i promocions als diferents establiments adherits a la campanya.