El músic australià Steve Smyth actuarà divendres al Voilà! de Manresa

Acompanyat pel seu bateria Brock Fitzgerald, tocarà a la sala manresana a partir de les 10 del vespre

Redacció
30 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:24h
Steve Smyth tocarà divendres al Voilà!
Steve Smyth tocarà divendres al Voilà! | Santi Comelles
Steve Smyth & The Outlaw arribarà a Manresa aquest divendres 2 d'agosta les 10 de la nit acompanyat pel seu bateria Brock Fitzgerald. Serà al Cafè Teatre Voilà! (Carrer Cos 74, Manresa).

All Brothers Agency ha programat una gira del nòmada cantautor australià que va camí d'esdevenir un dels referents actuals en el seu gènere a nivell mundial. Steve Smyth és un artista que dedica la seva vida a viatjar pel món expressant la seva música i el seu gran talent. El seu concepte de vida no entén l'estancament ni els lligams i es declara una ànima lliure que viatja amablement pel món.

Per a molts catalans i catalanes, la seva imatge els serà familiar ja que l'any passat va ser el protagonista del vídeo La ruta de l'atzar que promocionava el turisme a Catalunya i que va guanyar el primer premi mundial al millor vídeo turístic de 2018.

Els directes de l'Steve Smyth són una barreja d'energia visceral amb íntima dolçor. El seu magnetisme i presència atrapa l'espectador des del primer acord fins a l'última nota que surt dels seus llavis ocults en una barba i un bigoti dalinià.

Ha recorregut el món obrint els concerts de figures com The Killers, Angus i Julia Stone, Ben Harper i Lanier Lane. Smyth ha demostrat una vegada i una altra tenir un directe devastador i viu, una veu amarada en Bourbon i amb textura de Louisiana, de vegades capaç d'elevar-se al cel amb dolçor…