Les piscines municipals de Manresa renoven les bicicletes «indoor»

L'estrena del nou equipament s'ha fet amb una sessió especial a càrrec de l'instructor internacional, Paco Gonzàlez

Noves bicicletes «indoor» de les Piscines Municipals de Manresa
Noves bicicletes «indoor» de les Piscines Municipals de Manresa | Aigües de Manresa
Redacció
29 de juliol del 2019
Actualitzat a la 13:44h
Els abonats del Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa ja poden gaudir de les noves bicicletes de ciclisme indoor. Es tracta d'un dels models més avançats del mercat, de la prestigiosa marca Keiser, la Keiser M3i.

La renovació de les bicicletes ha anat acompanyada de la implantació d'un aplicatiu que permet millorar l'entrenament dels usuaris. El sistema Spivi, el nom que rep l'aplicatiu, permet recopilar les dades dels usuaris com la potència, la velocitat, les pulsacions, etcètera, i generar-ne gràfiques i taules per a comparar-les amb els objectius programats. A més, l'aplicatiu genera un avatar per a cada usuari i recrea situacions pràcticament reals de rutes, competicions i reptes que poden ser visualitzats en pantalla.

La inauguració de les bicicletes es va realitzar amb dues sessions especials, amb les places exhaurides, impartides per en Paco Gonzàlez, instructor i formador internacional de la marca Keiser.

Amb aquesta inversió, Aigües de Manresa, demostra la seva aposta per la instal·lació esportiva municipal, les últimes tendències esportives, i el seu compromís i implicació amb els abonats.

Aigües de Manresa, SA, va assumir la gestió de l'equipament esportiu municipal l'1 d'octubre del 2012 i des de l'aleshores han sigut vàries i importants les inversions que ha realitzat tant a nivell esportiu com d'eficiència energètica.