El Gimnàstic Manresa es converteix en SAE i accepta l'oferta de compra de Gerard Piqué

El 80% de l'assemblea de socis del club dona suport a la conversió i a l'operació de venda d'accions a Kosmos

Graderia del Gimnàstic durant la celebració de l'Assemblea
Graderia del Gimnàstic durant la celebració de l'Assemblea | Gimnàstic
27 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:16h
El Gimnàstic Manresa passarà a convertir-se en Societat Anònima Esportiva i ha acceptat l'oferta de compra de Gerard Piqué a través de l'empresa Kosmos, segons va ratificar el 80% de socis del club que van assistir divendres a l'assemblea extraordinària convocada per la direcció. 

D'aquesta manera es confirma la informació que va avançar el diari Sport fa tres setmanes, que requeria que l'històric club manresà es convertís en SAE perquè l'empresa del futbolista del Barça pugués entrar en l'accionariat. Piqué ha pensat en el Gimnàstic Manresa com a pedrera del seu projecte per convertir el FC Andorra en un equip de primera línia, ja que el club del Principat no té equips de categories inferiors a l'absoluta. A l'assemblea hi va assistir el director esportiu de l'equip del Principat.

Des del proper dilluns, la directiva del club iniciarà els passos per convertir-se en Societat Anònima Esportiva, un procés que no serà ràpid, però que els responsables del Gimnàstic Manresa volen iniciar de seguida. El nou projecte inclou també el canvi de gestpa del camp de futbol i la millora de la il·luminació, entre d'altres, en els propers cinc anys.

El president del Gimnàstic Manresa, Dario Riera, ha explicat a NacióManresa que l'acord "confirma la línia que ha seguit el club manresà en el foment del futbol base, i és un excel·lent operació tant per al club, com per al futbol de casa com per a la ciutat de Manresa".