Navarcles estrena l'Estiu Jove amb la mirada posada en la Festa Major

La nova proposta allarga els dies d'activitat fins el 6 d'agost

L'Estiu Jove de Navarcles ha començat amb una sortida a Sitges
L'Estiu Jove de Navarcles ha començat amb una sortida a Sitges | AjNvc
Redacció
26 de juliol del 2019
Actualitzat a les 10:07h
L'Ajuntament de Navarcles estrena, aquest juliol, l'Estiu Jove, una nova proposta d'activitats d'oci i de lleure adreçada als joves que allarga el seu calendari amb la mirada posada en la Festa Major.

D'aquesta manera, l'Estiu Jove substitueix la Setmana Jove estirant les seves activitats, que han començat aquest dijous, fins el proper 6 d'agost, just dos dies abans del tret de sortida de la festa gran d'estiu de Navarcles.

Totes les activitats han estat ideades pel Consell d'Adolescents (nois i noies de 12 a 18 anys) i pel Consell de Joves (a partir de 18), amb la col·laboració de l'Àrea de Joventut i del Katna (Punt d'Informació Juvenil).

L'Estiu Jove s'ha estrenat aquest dijous amb una sortida a la platja de Sitges i continua dissabte amb el Friki Land Navarcles, una tarda de jocs de taula, online, de rol, retro i realitat virtual, entre d'altres, que es farà a la Creueta a partir de les 16.30 hores.

Durant la setmana vinent, es farà la Gimkana Marrana (al pàrquing de camions) un Paintball al llac, una sortida a Port Aventura, una acampada al bosc i un sopar amb festa de l'escuma (a l'Escola Verda). Serà també la setmana que s'iniciï el Joc del killer.

La darrera setmana de l'Estiu Jove serà també la de l'inici de la Festa Major. Dilluns 5 d'agost es farà el Torneig de Vòlei al pavelló i dimarts 6 el Cercamulla't, una de les novetats d'enguany: una autèntica guerra d'aigua que, al compàs d'una rua, s'anirà bellugant pel poble.

Totes les activitats estan destinades a joves a partir de 12 anys i, la majoria, requereixen inscripció prèvia (presencialment al Katna o al 609 169 471). El sopar amb festa d'escuma (2 d'agost) i el Cercamulla't (6 d'agost) són activitats obertes a tota la població.