La Festa Major de Monistrol de Montserrat encara la recta final amb un cap de setmana trepidant

Aquest dijous el vespre tindrà lloc el tradicional bany nocturn a les piscines municipals del poble

L'humor de Lo Pau de Ponts farà parada a Monistrol aquest divendres al vespre
L'humor de Lo Pau de Ponts farà parada a Monistrol aquest divendres al vespre | Àlvar Llobet
NacióManresa
25 de juliol del 2019
Actualitzat a les 12:37h
Ja fa cinc dies que Monistrol de Montserrat està immersa dins la seva Festa Major, que des d'avui i fins diumenge viurà els dies més trepidants d'activitat. Aquest dijous, 25 de juliol, les propostes culminaran amb una sardinada popular a l'esplanada del costat de la Llar d'Avis (a les set de la tarda), i amb el tradicional bany nocturn a les piscines municipals, que començarà a les nou del vespre i acabarà a dos quarts d'una de la matinada.

Pel que fa a divendres, s'inaugurarà a les sis de la tarda amb una festa Holi a l'esplanada de La Batanera i acabarà amb una nit d'humor i música destinada als més joves del poble: l'humor el posarà Lo Pau de Ponts (a les deu del vespre a la plaça de la Font Gran) i la música anirà a càrrec de Sindéresis, DeNoche i el discjòquei José Pozo (a partir de dos quarts de dotze a la pista poliesportiva).

Dissabte serà el dia més complet. Es llevarà a les deu del matí amb un torneig de petanca al parc de l'Alvèrnia i seguirà a les dotze del migdia amb una festa de l'escuma amb l'animació infantil de Rah-Mon Roma a la plaça de la Font Gran.

La tarda comptarà amb l'actuació, a la plaça de la Font Gran, de l'Esbart Monistrol Dansaire, i amb el mític Engrallat, una cercavila pels carrers del municipi amenitzada per diverses colles de grallers. La música seguirà sent la protagonista de la festivitat de la mà de l'orquestra Swing Latino, que oferirà un concert de Festa Major a la plaça de la Font Gran a partir de dos quarts de vuit del vespre, i que tornarà a pujar a l'escenari a les onze de la nit.

Entre concert i concert, se celebrarà el tradicional Correfoc, enguany organitzat per la colla de diables Els Tronats de Monistrol de Montserrat. Un cop acabades les activitats, els més marxosos podran seguir ballant a la posta poliesportiva al ritme de Ràdio Monistrol i DJ Iván Jiménez.

Finalment, el darrer dia de Festa Major -diumenge 28 de juliol- arrencarà amb un esmorzar impulsat per la Societat de Caçadors del poble, que tindrà lloc al Camí del Riu a les vuit del matí. No serà fins a dos quarts de sis de la tarda que es reprendran les activitats, amb un espectacle infantil a la sala Joan Carles Amat de la mà de Gil Rataplam. A les vuit del vespre, la plaça de la Font Gran serà l'escenari de La Pernilada i a dos quarts d'onze de la nit el quartet musical Aura posarà punt i final a la celebració amb un concert de versions.
 

Consulta el programa complet d'activitats.