Moià organitza una jornada lúdica i divulgativa sobre ratpenats a les Coves del Toll

Tindrà lloc el 3 d'agost i es durà a terme en el marc de la iniciativa europea International Bat Night

NacióManresa
25 de juliol del 2019
Actualitzat a les 11:35h
La 'Nit dels ratpenats a Moià' se celebrarà el dissabte 3 d'agost al vespre
La 'Nit dels ratpenats a Moià' se celebrarà el dissabte 3 d'agost al vespre | DMAH
El Museu de Moià i el Parc Prehistòric de les Coves del Toll han organitzat, pel proper dissabte 3 d'agost, la Nit dels ratpenats a Moià, una jornada que s'emmarca en la iniciativa europea International Bat Night, una campanya de sensibilització que fa vint-i-tres anys que se celebra i que busca sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de conservar els ratpenats i els seus hàbitats.

Així, la Nit dels ratpenats a Moià donarà a conèixer els ratpenats de Moià i de les Coves del Toll amb els biòlegs Sergi Torné i Montserrat Pérez. Ho farà, primer de tot (a les sis de la tarda), amb una conferència a l'Auditori Sant Josep per introduir els assistents en la biologia, l'estudi i la conservació d'aquests mamífers tan especials. Immediatament després, l'acció es traslladarà a l'interior de les Coves del Toll i l'entorn exterior del Parc Prehistòric per conèixer els seus hàbitats. L'activitat finalitzarà a dos quarts de nou del vespre amb una sessió d'albirament que permetrà escoltar els ratpenats del municipi.

La jornada té un preu de 10 euros pels adults; de 7 euros pels infants entre 6 i 12 anys, i és gratuïta pels menors de 6 anys. Les inscripcions per a participar-hi s'han de fer a través del telèfon 647 166 272  o enviant un correu a [email protected]. Les places són limitades.
Arxivat a