BBVA serà el patrocinador principal de la Festa Major de Manresa

El banc i l'Ajuntament de la ciutat han signat un acord de col·laboració aquest dijous al matí

Moment de la signatura del conveni entre l'Ajuntament de Manresa i el BBVA
Moment de la signatura del conveni entre l'Ajuntament de Manresa i el BBVA | AjM
NacióManresa
25 de juliol del 2019
Actualitzat a les 10:44h
BBVA i l'Ajuntament de Manresa han signat, aquest matí de dijous, 25 de juliol, un conveni de col·laboració pel qual l'entitat bancària esdevé patrocinadora principal de la Festa Major de Manresa, que tindrà lloc del 24 d'agost al 2 de setembre.
 
A la trobada hi han assistit, per part de l'Ajuntament de Manresa, l'alcalde Valentí Junyent; la regidora de Cultura i Festes, Anna Crespo, i el president de Manresa de Festa, Joan Orriols. Per part del BBVA, hi han estat presents el director de Zona a la Catalunya Central, Amadeu Peiró; el director del Centre Banca Clients de BBVA a Manresa, Carles Caballero, i el director de relació d'Institucions de BBVA, Manel Mas.
 
Un dels pilars de l'acord signat és el compromís de BBVA amb Manresa, amb les seves entitats i amb l'impuls d'activitats culturals, esportives i populars que contribueixin a potenciar i promocionar el territori. Així, Amadeu Peiró ha remarcat que aquest acord referma "la proximitat" del banc amb les entitats locals i les persones i ha afegit que BBVA "és un banc global que actua de forma local i propera, implicant-se amb les tradicions arrelades al territori i amb la seva gent, com a Manresa ho és la Festa Major".
 
De la seva part, l'alcalde Junyent ha agraït el suport de BBVA per tal de fer possible la festa i ha recordat que la implicació d'entitats del territori complementa el pressupost municipal i fa possible que es puguin programar activitats per a tots els públics.