Il·lusió i treball en equip per celebrar el 17è aniversari del Centre de Disminuïts Físics del Bages

Durant la setmana passada, l'equipament va acollir un munt d'activitats pensades per estimular les capacitats dels residents

El Centre de Disminuïts Físics del Bages va celebrar 17 anys amb un munt d'activitats
El Centre de Disminuïts Físics del Bages va celebrar 17 anys amb un munt d'activitats | Althaia
NacióManresa
25 de juliol del 2019
Actualitzat a les 10:34h
El Centre de Disminuïts Físics del Bages va celebrar, la setmana passada, el seu dissetè aniversari amb un munt d'activitats pensades per estimular les capacitats de les persones que hi resideixen i obrir l'equipament -situat al barri de les Escodines- a la ciutadania. Usuaris, familiars, professionals i voluntaris del centre van implicar-se a fons en l'organització de la celebració perquè fos tot un èxit. 

Una de les propostes estrella de la festa va ser la gimcana, una activitat que suposa un important repte per als residents perquè posa a prova els seus coneixements i habilitats; estimula els seus sentits, i promou el treball en equip.

El campionat de boccia, la festa de l'aigua, el dinar d'aniversari i el festival final van ser algunes de les altres activitats que van tenir lloc al llarg de la setmana i que es van viure amb molta il·lusió per part dels residents i de tot l'equip que treballa al centre. Pel que fa a dijous, diferents membres de l'equip de Direcció d'Althaia van participar en l'acte d'entrega de premis als participants de les diferents competicions.

El Centre de Disminuïts Físics del Bages disposa d'unes instal·lacions completament adaptades a les necessitats dels residents i d'una sèrie d'equipaments i de serveis que els permeten millorar la seva qualitat de vida. En el dia a dia de la residència, l'equip multidisciplinar i els cuidadors promouen tot tipus d'activitats per millorar el benestar físic i psíquic dels residents i la seva relació amb l'entorn més immediat. Una de les principals apostes d'aquest equip és el treball a través de tallers relacionats amb les noves tecnologies, l'esport i les relacions socials.